17 januari 2019
Kia Niro

Kia e-Niro

Kia e-Niro arriveert bij de dealer

Autozine
17 januari 2019 | De uitlevering van de langverwachte volledig elektrische Kia e-Niro is gestart. Kia levert de eerste e-Niro's af bij de Nederlandse Kia-dealers. De Kia e-Niro, uitgerust met de 64 kWh-batterij, is voorzien van een 150 kW (204 pk) sterke elektromotor met een koppel van 395 Nm, goed voor een actieradius van maar liefst 455 km volgens de officiƫle WLTP-normen. De e-Niro is voorzien van slimme technologie die de energie van het accupakket optimaal benut, zoals regeneratief remmen en Predictive Energy Control.

Op zoek naar een Kia Niro?
DAS import heeft er 203 vanaf € 16.959,-

Kia Niro

Koopman Autotransport transporteert de e-Niro naar de dealers. Koopman Autotransport is al 25 jaar de transportpartner van Kia Motors Nederland B.V. Ad ten Brink, directeur bij Koopman Autotransport, kijkt ernaar uit om ook de komende jaren samen te werken met Kia: "Ooit zijn we begonnen met het klaarmaken van Kia-modellen. In de afgelopen jaren zijn onze activiteiten uitgegroeid tot een goed op elkaar ingespeelde samenwerking met de importeur. Wij verzorgen de logistieke keten vanaf het moment dat de auto's in Nederland aankomen tot aan de levering aan de dealer. De logistieke behoeften bij Kia zijn door de jaren heen enorm veranderd. Wij zijn daarin meegegaan en blijven dat ook in de toekomst doen."

Kia Niro

Arjan Nelemans, Manager Sales Operations van Kia Motors Nederland B.V., vertelt: "Sinds de start van de samenwerking 25 jaar geleden heeft Koopman al bijna 350.000 nieuwe auto's vanaf onze opslagterreinen opgehaald en afgeleverd aan ons dealernetwerk. In deze succesvolle, langdurige samenwerking staat kwaliteit voorop, zoals ook bij Kia het geval is. Ook in de toekomst verwachten wij veel auto's met behulp van Koopman Autotransport via ons Kia-dealernetwerk aan klanten af te leveren, helemaal met het oog op de komst van duurzame modellen als de volledig elektrische e-Niro alsook de nieuwe generatie elektrische Soul die later in 2019 op de Nederlandse markt komt. Wij verwachten alleen al in het eerste kwartaal van 2019 een kleine duizend e-Niro's bij onze dealers af te leveren."

De Kia e-Niro 64 kWh wordt geleverd met zeven jaar of 150.000 kilometer garantie. Die garantie geldt ook voor het accupakket en de elektromotor.

Op zoek naar een Kia Niro?
bynco heeft er 3 vanaf € 27.300,-

Kia Niro

Nieuwe uitvoeringen Kia NiroNieuwe uitvoeringen Kia Niro
19 november 2020
Politie test Kia e-NiroPolitie test Kia e-Niro
6 september 2019
Kia prijst vernieuwde Niro Hybrid 2019Kia prijst vernieuwde Niro Hybrid 2019
10 mei 2019
Kia Niro ondergaat faceliftKia Niro ondergaat facelift
28 februari 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum