28 juni 2010
Jeep Wrangler (2006 - 2018)

Jeep Wrangler (2006 - 2018)

Jeep Wrangler tijdelijk als BeachRescue

Autozine
28 juni 2010 | De Jeep Wrangler is tijdelijk leverbaar als "BeachRescue", een speciaal model dat opvalt door een bijzonder uiterlijk, een uitgebreide standaard-uitrusting én een scherpe prijsstelling. De BeachRescue wordt in een beperkte oplage geproduceerd.
 

De vierdeurs Jeep Wrangler Unlimited BeachRescue is herkenbaar op het eerste gezicht. Zo beschikt hij over markante 'door protection shields' die krassen en deuken voorkomen. Een ander opvallend detail is de reservewielcover. Deze heeft de kleur van de carrosserie en is voorzien van een contrasterende afdekplaat met Jeep-logo. De buitenspiegels op hun beurt zijn afgewerkt met speciale spiegelkappen. Ook deze zijn uitgevoerd in carrosseriekleur én voorzien van het Jeep-logo (in reliëf).

Jeep Wrangler (2006 - 2018)

Het bijzondere karakter van de Jeep Wrangler Unlimited BeachRescue komt ook tot uiting in de extra rijke standaarduitrusting. De Freedom Top 3 bijvoorbeeld, maakt alle gradaties tussen open en dicht rijden mogelijk. Ook standaard zijn: airconditioning, centrale deurvergrendeling, keyless entry met startonderbreker, zijairbags in de voorstoelen, cruise control, 17-inch lichtmetalen velgen inclusief speciale Goodyear Wrangler banden met witte opdruk, een met leer bekleed stuur, extra donker getinte zijramen achter en de handige Freedom Panel opbergtas. De enige beschikbare optie voor dit beperkt verkrijgbare model is metallic lak.

De Jeep Wrangler Unlimited BeachRescue is leverbaar met een 3,8-liter V6 motor en een 2.8 CRD- dieselmotor. Beide modellen beschikken standaard over een handgeschakelde zesversnellingsbak – de 2.8 CRD is optioneel te leveren met een vijftraps automaat.

De Jeep Unlimited BeachRescue 2.8 CRD staat in de prijslijst voor € 46.990,- en de uitvoering met de 3.8 V6 voor € 48.190,-. Daarmee zijn ze rijker uitgerust en bovendien nog € 3.000,- voordeliger dan de Jeep Wrangler Unlimited Sport-uitvoeringen die als basis dienen voor de BeachRescue-modellen.