Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Jeep Grand Cherokee is anders dan andere grote SUVs. De Jeep is terreinwaardig, maar tegelijkertijd Amerikaans comfortabel. Het uiterlijk is stoer en toch elegant.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 159.990,-
 CO2-uitstoot: 315 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 35.198,-

 
Bijtelling "Jeep Grand Cherokee 6.4 HEMI V8 SRT"
 
Bijtelling per jaar€ 18.215,-
Bijtelling per maand€ 1.518,-
 
Audi e-tronAudi e-tron
"50 Quattro"
Audi e-tron SportbackAudi e-tron Sportback
"50 Quattro"
logoBMW X4
"xDrive20iA"
Toyota HighlanderToyota Highlander
"2.5 Hybrid Style"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum