5 januari 2015
Infiniti Q60
Nieuws

Infiniti Q60

Infiniti toont Q60 Concept

5 januari 2015 - Voorafgaand aan de 2015 North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit trekt Infiniti het doek van haar visie op een premium sportcoupe. De Q60 Concept is klaar om  te verleiden met scherpe lijnen en handgemaakt interieur. De Q60 Concept is laag en breed, zinspelend op dynamiek en rijplezier.
AutoCoach

Alhoewel de Q60 Concept een nieuw ontwerp is, roept het eveneens een déjà vu gevoel op met stijlelementen van de Q80 Inspiration (afgelopen oktober getoond tijdens de Paris Motor Show). De lage daklijn en de lederen zetels herinneren aan deQ80 Inspiration, terwijl de aërodynamische kieuwen achter de voorste wielkasten zijn overgenomen van de Q50 Eau Rouge sportsedan concept.

Infiniti Q60

De visuele opwinding in de scherpe lijnen van het concept wordt versterkt door de speciale 21-inch wielen, die de hele wielkast vullen. Geïnspireerd door turbinebladen van een straalmotor benadrukken de zwarte spaken, met matte en chromen accenten, die doorlopen tot de rand van de velg het ontwerp van de coupe.

De Infiniti ontwerpers gebruiken een verscheidenheid van leer op de stoelen. Ze maken ook de Q60 Concept een echte "2 + 2" coupe door de achterpassagiers meer beenruimte te geven ondanks het gebruik van echte sportstoelen.

Wittebrug
Dutchlease