5 september 2016
Infiniti Q60

Infiniti Q60

Infiniti maakt vanafprijs Q60 bekend

Autozine
5 september 2016 | Infiniti's geheel nieuwe Q60 sportcoupé zal leverbaar worden vanaf 47.550 euro en de verkoop start in oktober van dit jaar in Europa. Vanaf dat moment zal de Q60 leverbaar zijn met een viercilinder 2.0-liter benzinemotor met turbo die 208 pk levert. De Q60 3.0-liter V6 twin-turbo versie van de sportcoupé, die 400 pk produceert, komt in een later stadium in alle showrooms in Europa.
UnitedConsumers
 

De Q60 is volgens de fabrikant ontworpen om "een opwindende sportcoupé ervaring te leveren, met een unieke balans van sportief en wendbaar weggedrag". Infiniti's nieuwe Dynamic Digital Suspension speelt een belangrijke rol in het bereiken van deze balans. "Het is, mede ondersteund door nieuwe dempers, ontworpen om een uitstekende wegligging en dynamiek gecombineerd met verbeterd rijcomfort te bieden", zo stelt Infiniti.

Infiniti Q60

De tweede generatie van Infiniti's Direct Adaptive Steering belooft een hoge mate van stuurgevoel en feedback in de Q60 en de Drive Mode Selector geeft bestuurders de mogelijkheid om het stuurgedrag aan te passen naar hun eigen voorkeuren.