Hyundai Tucson

Bijtelling leaseauto

Hyundai Tucson

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De nieuwe generatie Hyundai Tucson toont het lef waar het de ix35 aan ontbrak. Voor zover mogelijk koppelt de Tucson de ruimte en uitstraling van een SUV aan de verfijning van een personenauto.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 33.995,-
 CO2-uitstoot: 111 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 7.479,-

 
Bijtelling "Hyundai Tucson 1.7 CRDi Comfort"
 
Bijtelling per jaar€ 2.849,-
Bijtelling per maand€ 237,-
Leaseprijs per maand vanaf€ 515,-
 
Hyundai Tucson leasen?
Dat kan! Vanaf € 262,-
Lease.auto

AIWAYS U5AIWAYS U5
"EV"
logoTesla Model Y
"Long Range"
Nissan QashqaiNissan Qashqai
"1.5 dCi Visia"
SsangYong KorandoSsangYong Korando
"2.0D Crystal"
Renault KadjarRenault Kadjar
"dCi 110 Zen"