30 januari 2020
Hyundai Kona

Hyundai Kona

Hyundai verkort levertijd KONA Electric

Autozine
30 januari 2020 | Hyundai verkort de levertijd van de KONA Electric doordat de auto nu ook in de Europese fabriek in het Tsjechische Nošovice wordt geproduceerd en niet langer alleen in het Koreaanse Ulsan. Wie nu bestelt rijdt nog voor de zomer van dit jaar in de KONA Electric. Bovendien is de KONA Electric nu niet alleen leverbaar met een 64 kWh groot batterijpakket, maar ook met een 39 kWh-batterijpakket. Hyundai verwacht dit jaar 10.000 eenheden van de KONA Electric in Nederland op de weg te zetten. Voor heel Europa zijn dat er 80.000
Nieuwe vloermatten voor de Hyundai Kona?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

 

De nieuwe KONA Electric 64 kWh en 39 kWh worden standaard geleverd met een 3-fase omvormer, waarmee het accupakket met maximaal 11 kW is op te laden. Dankzij deze laadmogelijkheid wordt de laadtijd bij openbare 3-fase AC-laadstations of via een oplaadpunt thuis tot wel 20 procent korter.

Hyundai Kona

De KONA Electric is nu ook uitgerust met Bluelink, dat de bestuurder in staat stelt via een app op de smartphone diverse functies van de auto op afstand te bedienen, zoals de climate control. Ook is het mogelijk de auto op afstand te vergrendelen en ontgrendelen en weet de bestuurder dankzij de Find my Car-functie altijd waar zijn Hyundai zich bevindt. De KONA Electric is beschikbaar vanaf € 36.595.

De KONA Electric komt in aanmerking voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA). De KONA Electric vrijgesteld van Motorrijtuigenbelasting (MRB) tot en met 2020. De bijtelling voor zakelijk rijders is 8 procent.

KwikFit
Hyundai verbetert KONA ElectricHyundai verbetert KONA Electric
13 februari 2020
Hyundai Kona nu ook met 39 kWh accuHyundai Kona nu ook met 39 kWh accu
20 december 2019
Hyundai prijst Kona hybridHyundai prijst Kona hybrid
13 september 2019
Hyundai Kona nu ook als hybridHyundai Kona nu ook als hybrid
4 juni 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum