10 maart 2021
Hyundai Kona

Hyundai Kona

Hyundai toont eerste beeld Kona N

Autozine
10 maart 2021 | Hyundai heeft de eerste foto's prijsgegeven van de KONA N. Op de beelden is het nieuwste model van Hyundai ontdaan van al zijn camouflage, waardoor duidelijk de contouren van een SUV zijn te zien. De KONA N is de jongste telg van het sportieve N-gamma van Hyundai en meteen ook de eerste sportieve SUV met het N-label. Het is nog niet bekend of deze versie ook in Nederland gevoerd gaat worden.

Op zoek naar een Hyundai Kona?
bynco heeft er 7 vanaf € 23.430,-

Hyundai Kona

De KONA N is het resultaat van een samenwerking tussen de Hyundai N-divisie en het Hyundai Design Center. Ze ontwikkelden een SUV die het design van de onlangs gefacelifte KONA combineert met de dynamische ontwerpfilosofie van de sportieve Hyundai-modellen die vallen onder het N-label.

Hyundai Kona

Zoals op de beelden te zien is, wordt het sportieve uiterlijk van de KONA N benadrukt door zijn brede, lage postuur. Aan de voorzijde springen de grote luchtinlaten in het oog. De nieuwe lichtsignatuur geeft Hyundai's nieuwste sportieve model een agressieve, krachtige uitstraling. De brede grille aan de onderzijde van het front loopt helemaal door tot aan de zijkant van de auto en accentueert de aerodynamica en snelheid van de auto. Een N-logo op de bovenste grille maakt de sportieve uitstraling compleet.

De KONA N is verder uitgerust met tal van karakteristieke designelementen die alleen zijn voorbehouden aan N-modellen van Hyundai, zoals exclusieve lichtmetalen velgen en rode accenten in onder meer de dorpels.

Het is nog niet bekend of deze versie in Nederland gevoerd gaat worden.

Op zoek naar een Hyundai Kona?
DAS import heeft er 503 vanaf € 14.989,-

Hyundai Kona

Hyundai kondigt Kona N aanHyundai kondigt Kona N aan
12 januari 2021
Hyundai Kona aangepast voor 2021Hyundai Kona aangepast voor 2021
11 november 2020
Hyundai introduceert vernieuwde KONAHyundai introduceert vernieuwde KONA
2 september 2020
Hyundai kondigt Kona N-Line aanHyundai kondigt Kona N-Line aan
26 augustus 2020
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum