26 augustus 2020
Hyundai Kona

Hyundai Kona

Hyundai kondigt Kona N-Line aan

Autozine
26 augustus 2020 | Hyundai laat een eerste glimp zien van de gefacelifte KONA (benzine en hybride) en KONA in N Line-uitvoering. De compacte SUV is, na de nieuwe i20, het volgende Hyundai-model in Europa dat ontworpen is volgens de nieuwe designtaal Sensuous Sportiness. Met deze ontwerpfilosofie wil Hyundai zijn (toekomstige) modellen een compleet nieuwe, onderscheidende uitstraling meegegeven.

Op zoek naar een Hyundai Kona?
bynco heeft er 34 vanaf € 19.080,-

Hyundai Kona

De gefacelifte KONA oogt krachtiger dan zijn voorganger en krijgt een op een haaienneus geïnspireerd front dat het model een slanker uiterlijk geeft. De nieuw ontworpen dagrijverlichting geeft de KONA een hightech en verfijnde uitstraling. De stoere bumper en beschermplaat aan de voorzijde dragen bij aan het indrukwekkende uiterlijk.

Hyundai Kona

De op de autosport geïnspireerde uitvoering N Line van de gefacelifte KONA krijgt een meer aerodynamisch design met laag geplaatste luchtinlaten en een agressiever ogende voorbumper. Het front is verder voorzien van hoekvinnen en slanke plooien voor een sportieve styling.

De benzine-uitvoering van de KONA verschijnt later dit jaar in de showroom. De verwachting is dat de KONA Hybrid in het eerste kwartaal van 2021 in Nederland arriveert. Van de KONA Electric wordt een facelift verwacht in 2021. Zakelijk rijders die kiezen voor de volledig elektrische variant van de compacte SUV profiteren van een lage bijteling. Bovendien valt de KONA Electric op door zijn riante actieradius van 484 km (volgens WLTP). Meer details over de gefacelifte KONA en KONA N Line volgen de komende weken.

Hyundai Kona privé leasen?
Dat kan! Vanaf € 499,-
JustLease

Hyundai introduceert vernieuwde KONAHyundai introduceert vernieuwde KONA
2 september 2020
Hyundai start productie Kona in TsjechieHyundai start productie Kona in Tsjechie
27 februari 2020
Hyundai verbetert KONA ElectricHyundai verbetert KONA Electric
13 februari 2020
Hyundai verkort levertijd KONA ElectricHyundai verkort levertijd KONA Electric
30 januari 2020
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum