7 februari 2018
Hyundai Kona

Hyundai Kona

Hyundai kondigt KONA Electric aan

Autozine
7 februari 2018 | De onthulling van de volledig elektrisch aangedreven Hyundai KONA werpt zijn schaduw vooruit. Nog vóór de officiële onthulling op 27 februari aanstaande geeft Hyundai al een voorproefje van deze eerste volledig elektrische SUV. De nieuwe KONA Electric is de eerste volledig elektrische SUV die in Europa wordt gelanceerd. De Hyundai KONA Electric is in de zomer van 2018 leverbaar.

Op zoek naar een Hyundai Kona?
bynco heeft er 78 vanaf € 17.250,-

Hyundai Kona

De Hyundai KONA zal de keuze bieden uit twee elektrische aandrijflijnen, waarvan de sterkste versie een actieradius heeft van 470 kilometer (volgens de nieuwe WLTP-richtlijnen). Bovendien kunnen bestuurders profiteren van een breed scala aan gemaks- en connectiviteitsfuncties, evenals actieve veiligheids- en rijhulptechnologieën.

Hyundai Kona

Hyundai maakt er serieus werk van om in 2021 bij de milieuvriendelijkste autofabrikanten ter wereld te behoren en loopt voorop met zijn assortiment ecomodellen. Hyundai was de eerste autofabrikant ter wereld die, in 2013, de eerste commercieel inzetbare SUV met brandstofcel aanbod, de Hyundai ix35 FCEV. Onlangs introduceerde Hyundai diens opvolger, de NEXO. Deze waterstofauto beleeft op de Autosalon van Genève van 2018 zijn Europese debuut. Bovendien is de succesvolle Hyundai IONIQ als enige auto er wereld verkrijgbaar met keuze uit drie elektrische aandrijfsystemen: hybride, plug-in hybride en volledig elektrisch.

Meer details over de geheel nieuwe Hyundai KONA Electric worden bekendgemaakt op 27 februari aanstaande, voorafgaand aan de wereldpremière van deze auto op de Autosalon van Genève van 2018.

Hyundai introduceert KONA Electric 2022Hyundai introduceert KONA Electric 2022
6 oktober 2021
Hyundai onthult Kona NHyundai onthult Kona N
27 april 2021
Hyundai toont eerste beeld Kona NHyundai toont eerste beeld Kona N
10 maart 2021
Hyundai kondigt Kona N aanHyundai kondigt Kona N aan
12 januari 2021
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum