Hyundai Kona

Bijtelling leaseauto

Hyundai Kona

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Hyundai Kona Electric maakt alle beloften waar: ook in de test is de Kona sneller, comfortabeler en goedkoper dan een soortgelijke SUV met verbrandingsmotor. Haalt in de praktijk 450 km op een accu

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 43.647,-
 CO2-uitstoot: 0 gr/km8%
Belastbaar bedrag€ 3.492,-

 
Bijtelling "Hyundai Kona 64 kW Fashion"
 
Bijtelling per jaar€ 1.330,-
Bijtelling per maand€ 111,-
 

Op zoek naar een Hyundai Kona?
DAS import heeft er 383 vanaf € 16.477,-

Hyundai Kona

Peugeot 2008Peugeot 2008
"EV Active"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum