21 januari 2015
Hyundai i20

Hyundai i20

Hyundai introduceert i20 World Rally Car app

21 januari 2015 | Hyundai biedt smartphonegebruikers de kans om de sensatie, de snelheid en de opwinding te ervaren van het Hyundai Shell World Rally Team. Voor wie wil ondervinden hoe het is om de co-driver van Hyundai-piloot Dani Sordo te zijn, heeft Hyundai de nieuwe virtual reality-applicatie, Hyundai VR+.

De gratis applicatie die beschikbaar is voor Apple- en Android-telefoons, via de App Store of Google Play, belooft smartphonegebruikers het gevoel alsof ze worden ondergedompeld in de wereld van het Hyundai Shell World Rally Team. De applicatie is vanaf vandaag gratis te downloaden en gaat vooraf aan de start van het wereldkampioenschap rally dat donderdag in Monte Carlo begint.

Hyundai i20

De applicatie biedt een scala aan mogelijkheden, met daarbij Virtual Reality (VR+) en een 360-graden panoramische inkijk vanaf de positie van de co-driver, waardoor de speler het gevoel heeft naast Hyundai-piloot Dani Sordo in de Hyundai i20 WRC te zitten. Deze applicatie kan het ook worden gebruikt met een Google Cardboard of een VR-apparaat dat in elke elektronicawinkel koop is.

De speler staat met de applicatie in contact met de website van Hyundai Motorsport, waardoor updates en laatste ontwikkelingen, nieuws en YouTube-video's van het Hyundai Motorsport Team gemakkelijk verkrijgbaar zijn.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!