10 februari 2016
Honda Civic

Honda Civic

Honda kondigt nieuwe Civic aan

Autozine
10 februari 2016 | Honda toont de volgende stap in de vernieuwing van de Europese modellenreeks op de Autosalon van Genève 2016, waaronder de wereldpremière van het prototype van de Civic-hatchback. Daarnaast toont Honda de Clarity Fuel Cell en de nieuwe NSX.

Op zoek naar een Honda Civic?
bynco heeft er 4 vanaf € 17.295,-

Honda Civic

Het prototype van de Civic-hatchback beleeft zijn wereldpremière op de Autosalon van Genève 2016, met een vooruitblik op het carrosseriedesign van de geheel vernieuwde hatchback die begin 2017 zijn Europese debuut zal maken. De auto zal worden geproduceerd in de Honda-fabriek in het UK (HUM) en wereldwijd geëxporteerd worden, waaronder naar de VS.

Honda Civic

De Clarity Fuel Cell krijgt zijn Europese debuut in Genève in navolging op de mondiale introductie op de autobeurs van Tokio vorig jaar in oktober. De Clarity Fuel Cell is de eerste in serie geproduceerde brandstofcel-sedan van Honda met een volledige brandstofcelaandrijving onder de motorkap. Met een bereik van 700 km (435 mijl) komt de Clarity Fuel Cell het verst in zijn klasse, terwijl de configuratie een interieur mogelijk maakt met vijf zitplaatsen.

Volgend op de aankondiging van de verkoop aan consumenten in de VS, die werd gedaan op de autobeurs van Detroit, bevestigt Honda dat de eerste Europese leveringen van de Honda NSX in 2016 zullen starten. De NSX heeft de klassieke lage en brede proporties die samengaan met een modern en verleidelijk silhouet, een agressieve neus en achterlichten die eer bewijzen aan de originele NSX. De nieuwe hybride supercar heeft een volledig nieuwe twin-turbo DHOC V6 middenmotor die gekoppeld is aan een speciaal ontwikkelde negentraps DCT.

Honda Civic nu ook met 9-traps automaatHonda Civic nu ook met 9-traps automaat
27 juli 2018
Honda Civic vestigt record op MagnyCoursHonda Civic vestigt record op MagnyCours
14 mei 2018
Honda introducteert nieuwe CivicHonda introducteert nieuwe Civic
21 september 2016
Honda toont voorbode nieuwe CivicHonda toont voorbode nieuwe Civic
1 maart 2016
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum