18 mei 2022
Ford Ranger
Nieuws

Ford Ranger

Ford opent orderboeken voor Ranger Raptor 2022

18 mei 2022 - Ford heeft de orderboeken geopend voor de nieuwste generatie Ford Ranger Raptor. Klanten kunnen hun 4x4 pick-up vanaf nu samenstellen en bestellen. De prijzen van de nieuwe Ford Ranger Raptor, die eerder dit jaar werd onthuld, beginnen bij 54.700 exclusief belastingen. De eerste leveringen vinden plaats vanaf Q1 2023.
AutoCoach

De Ranger Raptor is ontwikkeld door Ford Performance met als doel uitzonderlijke prestaties te leveren. Hij beschikt over een 3.0-liter EcoBoost V6-twin-turbo benzinemotor. De 2.0 EcoBlue dieselmotor zal op termijn aan de prijslijst worden toegevoegd. Uniek aan de Raptor zijn verder de nieuwe FOX Live Valve-schokdempers en zeven rijmodi voor prestaties op uiteenlopende terreinen. Een in deze klasse exclusief elektronisch geregeld actief uitlaatsysteem, biedt de mogelijkheid om bij de verschillende rijmodi het motorgeluid van de Ranger Raptor aan te passen aan het rijscenario.

Ford Ranger Double Cab 2.0 TDCi Raptor automaat

De inzittenden kunnen ook genieten van de nieuwste digitale technologie. Het hightech interieur biedt plaats aan een volledig digitaal 12.4 inch cluster en een centraal geplaatst 12.1 inch touchscreen voor de nieuwste generatie van Fords SYNC 4A connectiveits- en infomentsysteem.

Klanten kunnen hun gewenste Ranger Raptor samenstellen met behulp van de online configurator op Ford.nl. Er is keuze uit de kleuren Arctic White, Conquer Grey en Code Orange en extra's als het Raptor stickerpakket, Sportsbar en roller shutters. Voor de Nederlandse markt zal de crew-cab cabine worden omgebouwd om de Ranger Raptor op grijs kenteken aan te kunnen bieden.

Wittebrug
XLLease