9 december 2015
Ford Mustang

Ford Mustang

Team doorkruist Nederland 24 uur lang met Ford Mustang GT

Autozine
9 december 2015 | Een nieuwe Ford Mustang GT, een rit van 24 uur door Nederland en een scala aan social media-kanalen waaronder een 24-uurs livestream op YouTube… dat zijn de ingrediënten van de "24 uur van Mustang", die op vrijdag 11 december aanstaande van start gaat. Drie presentatoren nemen kijkers via social mee tijdens hun belevenissen. De volgers van de livestream kunnen zelf een reis winnen: met een Ford Mustang naar de beroemde 24 uur van Le Mans 2016.
 

De presentatoren maken zich op voor een lange rit met de nieuwe Ford Mustang GT. Tijdens de "24 uur van Mustang", die aanstaande vrijdag 11 december van start gaat, maken zij een rit van 24 uur door Nederland in de meest krachtige versie van de nieuwe Ford Mustang: de GT, voorzien van een 5.0-liter V8 krachtbron met 421 pk en een koppel van 530 Nm. Hun belevenissen zijn 24 uur lang te volgen via een livestream op YouTube. Daarnaast kan er door volgers van de "24 uur van Mustang" op Twitter ook rechtstreeks met de presentatoren gecommuniceerd worden, via de hashtag #24uurvanMustang.

Ford Mustang

Voor volgers van de "24 uur van Mustang" is het 24 uur lang goed opletten. Naast het delen van hun ervaringen tijdens deze rit met de nieuwe Ford Mustang komen er onderweg ook een aantal cijfers en letters in beeld die samen een unieke code vormen. Die code vormt de sleutel tot een prijs voor echte autoliefhebbers: een reis per Ford Mustang naar de 24 uur van Le Mans, in het weekend van 18-19 juni 2016, waar de Ford GT zijn rentree zal maken.

Mustang-liefhebbers kunnen voor meer informatie over de "24 uur van Mustang" terecht op de Facebook-pagina van Ford Nederland, waar ze zich ook kunnen aanmelden voor de event pagina om op de hoogte te blijven.

De "24 uur van Mustang" maakt deel uit van de introductiecampagne voor de nieuwe Ford Mustang, die sinds kort in de Nederlandse FordStores te bewonderen is. Daarmee is de sportwagen voor het eerst in het 50-jarige bestaan van de Mustang officieel via het Ford distributienetwerk in Nederland te koop.