Feedback
Ford Mustang

Bijtelling leaseauto

Ford Mustang

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

Voor het eerst sinds 1964 is de Ford Mustang officieel in Europa te koop. De 2.3 liter viercilinder versie levert alle sensatie die hoort bij Mustang-rijden tegen een redelijke prijs.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 49.600,-
 CO2-uitstoot: 179 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 10.912,-

 
Bijtelling "Ford Mustang Fastback 2.3"
 
Bijtelling per jaar€ 4.458,-
Bijtelling per maand€ 371,-
 
Jaguar F-TYPE CoupeJaguar F-TYPE Coupe
"3.0 V6 Supercharged automaat"
logoBMW 6-Serie
"640i"
Lexus LCLexus LC
"500h"
logoPorsche 911
"Carrera PDK"
BMW i8BMW i8
"First Edition"