Fiat Doblo

Fiat Doblo

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Fiat Doblo combineert de ruimte van een bestelauto met de luxe van een personenauto. Daarbij valt de Doblo op door de goede prestaties en het relatief lage verbruik.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 22.495,-
 CO2-uitstoot: 166 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 4.949,-

 
Bijtelling "Fiat Doblo 1.4 16v Dynamic"
 
Bijtelling per jaar€ 1.886,-
Bijtelling per maand€ 157,-
 
AutoCoach
Ford Transit ConnectFord Transit Connect
"Ambiente L1"
Opel Combo LifeOpel Combo Life
"1.2 Turbo Edition"
Citroën BerlingoCitroën Berlingo
"50 kWh Live"
Toyota Proace City VersoToyota Proace City Verso
"1.2 Turbo Cool Comfort"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum