Dacia Sandero

Bijtelling leaseauto

Dacia Sandero

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Stepway is technisch gezien vrijwel gelijk aan de gewone Sandero, maar heeft een avontuurlijke uitstraling. De Stepway wordt vooral gekozen met het gevoel, door wie buiten de gebaande paden durft.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 16.480,-
 CO2-uitstoot: 114 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 3.626,-

 
Bijtelling "Dacia Sandero TCe 90 Stepway Easy-R"
 
Bijtelling per jaar€ 1.381,-
Bijtelling per maand€ 115,-
Leaseprijs per maand vanaf€ 206,-
 
Dacia Sandero leasen?
Dat kan! Vanaf € 125,-
Lease.auto

Renault ZoeRenault Zoe
"R90 Entry (22 kWh)"
Opel CorsaOpel Corsa
"Edition"
Peugeot 208Peugeot 208
"EV 50 kWh 136 Allure"
Fiat PuntoFiat Punto
"TwinAir Turbo PopStar"
Suzuki IgnisSuzuki Ignis
"1.2 Comfort"