Citroen C4 Cactus

Bijtelling leaseauto

Citroen C4 Cactus

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

Bij de vernieuwde Citroen C4 Cactus (2018) draait alles om comfort. Dat is te danken aan de uitrusting, stoelen, geluidsisolatie en het onderstel. De no-nonsense auto uit 2014 is niet meer.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 25.950,-
 CO2-uitstoot: 110 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 5.709,-

 
Bijtelling "Citroen C4 Cactus PureTech 130 Shine"
 
Bijtelling per jaar€ 2.175,-
Bijtelling per maand€ 181,-
 

Op zoek naar een Citroen C4 Cactus?
bynco heeft er 23 vanaf € 9.140,-

Citroen C4 Cactus

Kia XCeedKia XCeed
"1.0 T-GDi ComfortLine"
Subaru XVSubaru XV
"1.6i Pure Lineartronic CVT"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum