5 maart 2018
Citroen C3

Citroen C3

Citroen C3 nu in Elle-uitvoering

Autozine
5 maart 2018 | De Citroën C3 is er nu in Elle-uitvoering. Elle is een tijdschrift over mode en daarom heeft deze speciale C3 een modieuze aankleding. De C3 Elle heeft two tone Blanc Banquise carrosserie met een dak in exclusief Sable, Glossy Black buitenspiegelkappen en originele Cherry Pink kleuraccenten, een ELLE logo op de voorportieren en een speciale daksticker die het potentieel voor personaliseren van het exterieur onderstreept. In het interieur heerst dezelfde sfeer door accenten in Cherry Pink, zoals de opvallende stiksels bij de speciale grijs gemêleerde bekleding en de dashboardlijst. Het uitrustingsniveau is gebaseerd op dat van de FEEL uitvoering, aangevuld met een keur aan voorzieningen op gebied van veiligheid en connectiviteit, waaronder: Citroën Connect navigatie, Active Safety Brake, Driver Attention Alert en automatische grootlichtassistent.
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
 

Het exterieur van de Citroën C3 ELLE is tweekleurig, afgestemd op de voorkeur van 60% van alle C3 kopers. Het Sable dak is exclusief voor deze speciale serie en wordt standaard gecombineerd met een carrosserie in Blanc Banquise en Glossy Black buitenspiegelkappen. Optioneel is ook een carrosserie verkrijgbaar in Noir Perla Nera met een Sable dak samen met een tweede variant voor het dak: Noir Onyx in combinatie met carrosseriekleur Gris Aluminium. Behalve de 17-inch CROSS lichtmetalen wielen, beschikt de Citroën C3 ELLE over geanodiseerde Cherry Pink detaillering rond de mistlampen en de bekende Airbumps. Verder vallen ook de op het dak aangebrachte "graphics" op, evenals een aluminium decoratie met de merknaam ELLE op beide voorportieren.

Citroen C3

Het interieur van de C3 ELLE ademt een unieke sfeer die de op elkaar afgestemde kleuren en materialen van interieur en exterieur benadrukt. Dit is het werk van Hélène Veilleux, hoofd van de afdeling Couleurs et Matières bij Citroën. Het interieur, geïnspireerd op de wereld van woninginrichting en reizen heeft een pookknop en stuurwiel met leer bekleed. Door de horizontale lijnen in de stoelbekleding komen de Curitiba Grey bekledingsstof en het Cherry Pink stiksel uit de verf. Het met gemêleerd grijs beklede dashboard met brede sierrand in geanodiseerd Cherry Pink verhogen het gevoel van comfort in het interieur. De vloermatten voor- en achterin zijn voorzien van een bies in Cherry Pink en het ELLE logo.

Gebaseerd op de FEEL versie is de C3 ELLE standaard voorzien van voorzieningen die het gebruiksgemak en de veiligheid vergroten. Voorzien van elektrisch inklapbare buitenspiegels, automatische airco, Mirror Screen, regen- en lichtsensor, Hill Start Assist, cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, Lane Departure Warning System en Verkeersbordherkenning biedt de C3 ELLE nóg meer. Zo heeft de C3 ELLE een Citroën Connect Box, Citroën Connect navigatiesysteem met 7-inch touchscreen en spraakherkenning, het Pack Sécurité met inbegrip van Active Safety Brake, Driver attention alert en automatische grootlichtassistent. Het comfort en gebruiksgemak creëert in de C3 een cocon die de inzittenden isoleert van de buitenwereld en de minder aangename kanten van verkeersomstandigheden.

Citroen C3

Vanaf nu kan de speciale serie C3 ELLE al besteld worden vanaf € 20.490 incl. BTW/BPM rijlkaar.