14 februari 2011
Chrysler Grand Voyager

Lancia Grand Voyager

Chrysler Grand Voyager wordt Lancia

Autozine
14 februari 2011 | De Chrysler Grand Voyager zal voortaan door het leven gaan als Lancia. De Grand Voyager heeft een nieuwe voorkant, nieuwe LED lichtunits en in de bumper weggewerkte mistlampen. Ook de achterklep is nieuw ontworpen. De dunne stijlen en het vele glasoppervlak zorgen voor beter zicht.

De Grand Voyager is 5.14 meter lang, 1.99 m breed, 1.72 m hoog en heeft een wielbasis van zo'n 3.1 meter. Dankzij het 'Stow 'n Go' systeem biedt de auto altijd de veel ruimte, zonder dat de stoelen uit de auto gehaald hoeven worden. Eenvoudig kunnen stoelen weggevouwen worden in de vloer. Als de stoelen rechtop staan, kan de ruimte eronder ook gebruikt worden voor het wegbergen van spullen.

Chrysler Grand Voyager

De nieuwe Lancia Grand Voyager biedt het "Uconnect Tunes multimedia entertainment systeem" met Radio/CD/DVD/MP3/WMA, USB port, AUX input, 30GB hard-disk, touchscreen, plus een Bluetooth-ready UConnect stemgestuurd systeem. Eveneens is het ParkView systeem met achteruitrijcamera beschikbaar.

Om het verblijf in de luxe MPV te veraangenamen is de auto tevens uitgerust met een negen speaker audio systeem met subwoofer en 506 watt versterker en een entertainment systeem met twee LCD schermen en DVD functie voor de passagiers achterin. Dit systeem kan twee verschillende media afspelen (radio, hard disk, AUX input, USB port, twee RGB inputs en twee DVD players) op de twee 9 inch LCD schermen.

De nieuwe Grand Voyager komt er in drie uitrustingniveau's (Silver, Gold en Platinum) en met twee motorvarianten. De eerste is een 163 pk en 360 Nm sterke 2.8 Euro 5 dieselmotor met een gemiddeld verbruik van 8.4 l/100 km en een gemiddelde CO2-uitstoot van 227 g/km. De tweede is een 283 pk sterke 3.6 Euro 5 V6 benzinemotor die gekoppeld is aan een automatische zesversnellingsbak.

IkWilVanMijnAutoAf
Chrysler Voyager begin april bij dealerChrysler Voyager begin april bij dealer
19 maart 2008
Chrysler Voyager debuteert in DetriotChrysler Voyager debuteert in Detriot
8 januari 2007
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum