19 februari 2008
Chevrolet Nubira stationwagon

Chevrolet Nubira stationwagon

Chevrolet introduceert Nubira Stationwagon Limited Edition

Autozine
19 februari 2008 | Chevrolet heeft de Nubira Stationwagon Limited Edition geïntroduceerd. Het voordeel voor consumenten kan bij deze speciale uitvoering oplopen tot € 3.150,- voor de dieseluitvoeringen van de Nubira Stationwagon Limited Edition. Maar ook op de benzineversies biedt Chevrolet voordeel, tot maximaal € 2.600,- in combinatie met de huidige LPG-actie.
AutoCoach

De extra ruime versie van de Nubira neemt in ons land het grootste deel van de Nubira-verkopen voor zijn rekening en dat is voornamelijk te danken aan zijn hoeveelheid interieurruimte. Zo meet de bagageruimte van de Nubira Stationwagon 400 liter, wat naar wens uit te breiden is tot 1.410 liter. Naast de neerklapbare achterbank-leuning (60:40) zijn ook de extra 12V aansluiting in de bagageruimte en de 25 opberg-mogelijkheden in het interieur voorbeelden van de handige features die deze stationwagon biedt.

Chevrolet Nubira stationwagon

Motorisch levert Chevrolet de Nubira Stationwagon in ons land met naar keuze een 1.6 (80 kW/109 pk) of 1.8 (89 kW/121 pk) benzinemotor, of een 2.0 common-rail turbo-diesel (89 kW/121 pk). Daarbij zijn de 1.8 benzine- en 2.0 dieselvarianten ook leverbaar met een automaat.

De Nubira Stationwagon kenmerkt zich niet alleen door de speciale prijsstelling, maar ook door het uitgebreide specificatieniveau. Elke Nubira Stationwagon 'Limited Edition' is standaard voorzien van airco, elektrisch bedienbare ramen vóór, elektrisch bedienbare buitenspiegels met verwarming, dakrails en een radio/CD-speler.

Dankzij deze Limited Edition actie is er nu een Chevrolet Nubira Stationwagon leverbaar vanaf € 16.195,-. Chevrolet levert de Limited Edition tot en met 31 maart.

Profile
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum