27 januari 2022

Forum Chevrolet Nubira stationwagon

Reacties van eigenaren

  

, datum: 23 januari 2019

Ervaring met Nubira stationwagon: Heb de auto nu 1 jaar in bezit. Net door de APK zonder enig probleem. Heb afgelopen jaar ook geen enkel probleem gehad, op de oliedruksensor na. Voor de rest een prima wagen voor zijn geld. Rijdt goed, zit goed en volop ruimte. O ja, achterruitenwisser weigert nogal eens, vind ik niet zo heel erg, maar is wel jammer.

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Ze zijn niet duur, dus bij verdere verloop zal de auto niet veel waard zijn, houd daar rekening mee. Maar koop gewoon weer zo'n auto, dan valt de schade wel mee.

Uitvoering1.6 SE Limited Editi
Brandstoflpg
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
KM-stand252.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort5
Motor6
  
  

, datum: 9 januari 2017

Ervaring met Nubira stationwagon: Auto was een leuke aanbieding, weinig kilometers op de teller en goed onderhouden. Thuiskom band en accu zijn binnen de garantie vervangen. Na een jaar viel de auto stil op een rotonde, bleek na meer dan een week zoeken een kapotte zekeringskast te zijn. Duur grapje. Ook de aircocondensor is vervangen, zat een gat in. Al met al gaan er wat zaken stuk die me doen afvragen of het wel zo'n goede deal was. Auto rijdt wel lekker soepel, parkeert makkelijk in en heeft veel ruimte.

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Auto is in onderhoud bij Autobedrijf de Pee, Krimpen aan den IJssel. Tot dusver hebben zij mij geweldig geholpen met de problemen met deze auto. Ik blijf hier zeker klant.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand44.000 km
Dealer Breedvelt

Betrouwbaarheid7
Comfort8
Motor7
  
  

, datum: 2 november 2015

Ervaring met Nubira stationwagon: Deze auto tweedehands, via Piet Breedvelt Autocenter in Krimpen aan den IJssel, gekocht en ben erg tevreden over de service tot nu toe. Heb jarenlang nieuwe auto's gereden en ik weet dat daar ook wel eens van alles mis mee kan zijn en gaan. Maar de Nubira valt wat dat betreft niet tegen. Klokje deed raar en er werd meteen kosteloos voor een nieuwe gezorgd. Thuiskomband vind ik een minpunt van deze auto, maar we konden die kosteloos omruilen voor een gewone band waar nog genoeg profiel op zit. Auto rijd lekker, reageert goed en is heerlijk ruim.

Uitvoering1.6 Style
Brandstofbenzine
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand35.500 km
Dealer Breedvelt

Betrouwbaarheid8
Comfort9
Motor8
  
  

, datum: 18 augustus 2015

Ervaring met Nubira stationwagon: Een fijne auto om in te rijden. Wij hebben er net weer een lange rit opzitten naar Zuid Frankrijk. In de bergen heeft de 1.6 motor het zwaar en trekt soms tergend langzaam, verder in de 2 jaar dat wij nu in deze auto rijden weinig op aan te merken. Prima auto voor relatief weinig geld!


Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
KM-stand14.500 km

Betrouwbaarheid8
Comfort7
Motor7
  
AutoCoach
  

, datum: 27 december 2014

Ervaring met Nubira stationwagon: De auto in 2006 nieuw gekocht. Verlichting bedieningsknoppen (onderste gedeelte waar de radio zit) ventilatie, temp. en keuze schakelaar waren net na de garantie termijn defect. Dealer kon het niet oplossen - wel veel schade toe gebracht door wrikken schroevendraaier om de boel los te krijgen - excuus was er niet bij. Na drie jaar liet de lak los van de deur grepen, ook hier kreeg ik te horen dat ik pech had en men er niets mee kon.

Buiten het normale onderhoud niet echt voor dure kosten gestaan, en de auto rijdt prima.
Ik rij ongeveer 18.000/20.000 kilometer per jaar, ieder jaar Spanje op en neer Denia/Holland, naar tevredenheid. Maar weet wel nooit geen merk dealer meer, zit sinds begin bij een goede ( alle merken ) bovag garage.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2006
In bezit1 jaar
KM-stand162.000 km
DealerFred Janssen Auto's BV

Betrouwbaarheid7
Comfort10
Motor9
  
  

, datum: 3 juni 2011

Ervaring met Nubira stationwagon: Auto op kenteken december 2006, jaar in de showroom gestaan, dus 0 kilometer gereden, heb deze met korting gekocht. Blijkt achteraf van het bouwjaar 2005 te zijn dus heeft heel lang in voorraad gestaan. Banden hadden daardoor een platte kant, niet voor garantie verholpen, slechte service.
Verder toch wel redelijk tevreden, heb er nu 50000 km mee gereden en voor de prijs is het verder een redelijke auto. Lak laat los op de handgrepen van de portieren, schijnt meer voor te komen, doen ze verder niets aan, garantie is voorbij zeggen ze dan.
Kortom: geen spijt van deze auto, maar ik zal niet snel meer een Chevrolet kopen.

Ervaring met verkoop: Auto is geleverd door Garage Hekkert in Sittard, is inmiddels geen Chevrolet dealer meer, ben hier nog wel voor onderhoud. Ben ik wel tevreden over.

Uitvoering16 Style
Brandstofbenzine
Bouwjaar2006
In bezit4 jaar
KM-stand49.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort5
Motor6
  
  

, datum: 25 januari 2011

Ervaring met Nubira stationwagon: Prima auto, alleen moeilijk nog aan onderdelen te komen. Zo kan ik geen kofferbaknet (liggend) vinden als iemand eens iets weet mail me aub
jderksen4@hotmail.com

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Aanrader voor iedereen. Garage Jansen op de Vogelweg in Oosterbeek.

Uitvoering1.8
Brandstoflpg
Bouwjaar2005
In bezit1 jaar
KM-stand180.000 km

Betrouwbaarheid8
Comfort10
Motor8
  
 
 1 

XLLease
Ford Focus Wagon Ford Focus Wagon
★★★★☆
Ford Focus Wagon Ford Focus Wagon
★★★☆☆
Skoda Octavia Combi Skoda Octavia Combi
★★★☆☆
Volkswagen Golf Variant VIIVolkswagen Golf Variant VII
★★★☆☆
 

Info

Test

Techniek

Prijs