11 augustus 2017
BMW 2-Serie Coupe

BMW M2

BMW verkort levertijd M2

Autozine
11 augustus 2017 | In de tweede helft van 2017 komen er twee keer zo veel productieplekken voor Nederland beschikbaar, waardoor de levertijd flink is verkort van negen naar drie à zes maanden. De eerste vernieuwde BMW M2 modellen worden momenteel uitgeleverd compleet met alle BMW M performance opties die er te krijgen zijn, waaronder een nieuwe M Performance uitlaat met carbon sierstukken, carbon diffuser (achter), front en side wings, carbon-alcantara interieur kit en carbon-alcantara stuurwiel met racedisplay.
UnitedConsumers

De vernieuwde BMW M2 beschikt verder over dezelfde vernieuwingen als de overige 2-Serie Coupé en Cabrio-modellen. Hij beschikt daarom (standaard) over nieuwe Adaptieve LED koplampen met hexagonaal design en nieuwe achterlichten, een opgewaardeerd interieur met een instrumentenpaneel voorzien van Black Panel technologie met M-specifiek design en een nieuwe vormgeving van de interieurlijsten op het dashboard, dat bovendien is voorzien van bijzondere stiksels.

BMW 2-Serie Coupe

Onveranderd is de zescilinder-in-lijn met 272 kW / 370 pk en 465 Nm aan koppel, dat dankzij de overboostfunctie kortstondig tot 500 Nm kan stijgen, bedoeld voor tussenacceleraties. De M DCT dubbele koppeling-transmissie behoort tot de standaarduitrusting, evenals het elektronisch geregelde Active M Differentieel en M Servotronic besturing.

In Nederland is de BMW M2 sinds zijn introductie in 2016 de bestverkochte BMW 2-Serie Coupé, zelfs ondanks de beperkte productie waarmee de snelste 2-Serie in zijn eerste jaar kampte. Goed nieuws: in de tweede helft van 2017 komen er twee keer zo veel productieplekken voor Nederland beschikbaar, waardoor de levertijd flink is verkort van negen naar drie à zes maanden. De consumentenadviesprijs (incl. kosten rijklaarmaken) van de nieuwe BMW M2 bedraagt €87.195.

IkWilVanMijnAutoAf
BMW prijst M2 CSBMW prijst M2 CS
23 januari 2020
BMW introduceert M2 CSBMW introduceert M2 CS
6 november 2019
BMW biedt Performance Parts voor M2BMW biedt Performance Parts voor M2
10 februari 2016
BMW introduceert nieuwe M2 CoupeBMW introduceert nieuwe M2 Coupe
14 oktober 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum