4 april 2013
BMW 1-Serie

BMW 1-Serie

BMW presenteert Upgrade Editions 1 en 3-Serie

Autozine
4 april 2013 | BMW introduceert Upgrade Editions voor de 1-Serie (3- en 5-deurs) en de 3-Serie (Sedan, Touring en de nieuwe Gran Turismo). Kopers van een Business uitvoering krijgen kosteloos een upgrade naar een Executive uitvoering en kopers van een Executive uitvoering krijgen zonder meerprijs een High Executive uitvoering.
 

Bij de BMW 1-Serie (zowel 3- en 5-deurs) betekent de 'upgrade' van Business naar Executive extra's als koplampsproeiers, Park Distrance Control, regensensor, lichtsensor, Xenon lampen en daarnaast een uitgebreide climate control met links en rechts gescheiden bediening. Bovenop het voordeel dat het Business pakket biedt, komt het voordeel van de Executive-uitvoering. Dat kan oplopen tot 3.261,- euro.

BMW 1-Serie

De opstap van 1-Serie Executive naar High Executive groter. Lederen bekleding, verwarmbare stoelen en het uitgebreide navigatiesysteem Professional behoren dan tot de uitrusting. Ook beschikt de  bestuurder over tal van mogelijkheden om applicaties van iPhone/iPod te koppelen via BMW Connected, waardoor bijvoorbeeld Facebook, Twitter en internetradio onderweg beschikbaar zijn. En de auto is voorbereid voor BMW Connected Drive als poort naar BMW Online, BMW Assist en BMW Internet. Het voordeel kan afhankelijk van de uitvoering lopen tot 5.377,- euro.

Bij de 'upgrade' van Business naar Executive bij de BMW 3-Serie kan het voordeel oplopen tot 3.791,- euro met extra's als omlijsting van de zijruiten in mat chroom, koplampsproeiers, Park Distance Control), Xenon lampen, regensensor, lichtsensor, en links en rechts gescheiden te bedienen climate control.

De opstap voor kopers van een BMW 3-Serie Executive naar High Executive vertaalt zich in een extra complete uitrusting met onder meer lederen bekleding (Dakota), het navigatiesysteem Professional en online mogelijkheden met BMW Connected Drive. De koper profiteert van een voordeel dat kan oplopen tot 6.023,- euro.