2 december 2010
 

Aston Martin Cygnet

Aston Martin Cygnet debuteert op Miljonair Fair

Autozine
2 december 2010 | Aston Martin distributor Kroymans is er in geslaagd om de allereerste Aston Martin Cygnet, de nieuwe luxueuze stadsauto van het Britse merk, naar de Miljonair Fair in Amsterdam te halen. Deze Cygnet rolt 6 december van de band en is voor het eerst op het Europese continent te zien. Kroymans AM presenteert de ultra compacte Cygnet samen met collega Cito Motors in het Eco Chic paviljoen van binnenhuisarchitect Robert Kolenik.

De Miljonair Fair in de Amsterdam RAI wordt georganiseerd van 9 t/m 13 december. Normaliter staan er op autogebied louter de meest fraaie en kostbare modellen. Met als motto 'It's time to think differently' concludeerde Aston Martin echter dat er naast modellen als de V8 Vantage, DB9, DBS en Rapide ruimte is voor een heel compact model. Een auto die meer geschikt is voor het drukste stadsverkeer en die zijn of haar bestuurder daarbij omringt met alle luxe en fraaie voorzieningen die bij een Aston Martin horen. De Cygnet is dan ook een maatwerkauto die exact wordt uitgevoerd zoals de klant wenst.

Aston Martin Cygnet

In het interieur worden dezelfde materialen gebruikt als in de andere modellen; de auto kan worden uitgevoerd in alle lakkleuren in het complete Aston Martin programma en ook uiterlijk is de Cygnet duidelijk familie. De 1.3 liter VVTi motor, met 6-bak of automaat, levert met 98 pk en heeft een energielabel B.

Aston Martin introduceert CygnetAston Martin introduceert Cygnet
29 juni 2009
 

Info

Techniek

Prijs

Forum