22 mei 2018
Feedback
Opel Agila

Forum Opel Agila

Reacties van eigenaren

  

, datum: 16 september 2009

Reageer Nieuw
Uitvoering1.2 Edition
Brandstofbenzine
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand170 km
DealerSprankhuizen

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor6
  
  

, datum: 9 september 2009

Ervaring met auto: De Agila 1.0 Enjoy is compleet, heeft voldoende power en biedt veel zitruimte. Zowel voorin als zeker achterin veel ruimer dan de nieuwe Corsa.
De Suzuki 3 cilinder presteert boven verwachting. Je kunt prima met het verkeer mee en een verbruik van 1 op 19 is haalbaar. Deze zomer met z'n vijven probleemloos 2 weken door de Alpen gereden. Natuurlijk kost stijgen dan wat extra aandacht en ver doortrekken in de versnellingen - het is geen 2.7tdi.
De onderzijde van de voorbumper is wel wat laag: dus oppassen bij hoge drempels en stoepen. De indeling en toegankelijkheid van de kofferruimte kan beter. Dat was in het vorige model Agila -hoe vierkant die ook was- stukken beter en ruimer.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.0 Enjoy
Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
KM-stand12.000 km
DealerBroekhuis

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor8
  
  

, datum: 18 augustus 2009

Ervaring met auto: Ik heb deze auto gekocht vanwege het model. In eerste instantie gedacht dat de 1 liter motor te klein zo zijn. Na een lange proefrit tot de slotsom gekomen dat deze auto fantastische eigenschappen heeft het rijdt als een zeer volwassen middenklasse auto. Veel luxe op dit model, motor hoor je nauwelijks tot 120 km per uur. Schakelen lijkt in het begin wat haperig maar is een kwestie van rustig schakelen, dan werkt versnelling zeer soepel. Verbruik tot nu tot (veel schakelen, dorpjes, stad en grote weg: 1 op 19. Ben hier zeer tevreden over.
Stoelen zijn zeer goed instelbaar en geven ruim voldoende steun.
Gekozen voor de kleur Sugar White metallic.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.0 Edition
Brandstofbenzine
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand1.100 km
DealerKouwen

Betrouwbaarheid6
Comfort10
Motor9
  
  

, datum: 16 mei 2009

Ervaring met auto: Zeker een aanrader om te kopen dit model/uitvoering van Opel. Ik heb zelf de 1.2 Enjoy uitvoering en vind het gewoon een top auto in allerlei opzichten.

Ervaring met verkoop: De Opel dealer Nedam te Weert is zeker een aanrader om daar een goede gebruikte Opel te kopen.
Vriendelijke verkopers die een goed advies geven op de door koper gestelde vragen. Gewoon topy voor de Nedam ga zo door in de toekomst.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.2 Enjoy
Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
KM-stand8.000 km

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 28 april 2009

Ervaring met auto: Ik heb een Agila van 2008 en heb nog geen slechte ervaringen met mijn Opel. Ik was in het verleden al een echte Opel rijder ook toen geen slechte ervaringen gehad.
Mijn advies over de nieuwe Agila als je een leuke betaalbare auto zoekt advizeer ik deze. Een leuke zuinige Opel met alles erop en er aan.

Nieuw
Uitvoering1.2
Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
KM-stand8.000 km

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
 
Reactie van: Dirkbe, datum: 3 mei 2009

Antwoord: Ik heb laatst een bericht gelezen dat de voorbumper aan de onderzijde snel geraakt en beschadigd kan worden door drempels etc heeft u hier ook last van ??

 
Reactie van: Yamahaxjs, datum: 31 oktober 2009

Antwoord: Eeen leuke zuinige Opel, ik zou verwachten dat je als Opel-liefhebber toch weet dat het merk in 1920 failliet is gegaan en is overgenomen door GM die alle kleine modellen inkoopt bij Suzuki, deze zuinige Opel is geen Opel maar een volwaardige Suzuki met Opel-logo.

 
Reactie van: Geen, datum: 24 januari 2010

Antwoord: Komende van een serie Astra's (Opel bij uitstek) kan ik toch niet anders zeggen dan dat Opel toch z'n best heeft gedaan om er een echte Opel van te maken. Het rijgedrag is anders dan de Splash waarin ik ook een proefrit heb gemaakt. Minder bonkerig, betere banden, gewoon een fijn karretje.

Reageer
  

, datum: 2 februari 2009

Ervaring met auto: Na 8 jaar mijn vorige Opel Agila ingeruild voor deze auto. Ik heb hem nu twee weken. Voor mijn ritten is dit motortje ruim voldoende. Voor mij een ideale auto.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Mijn vorige Opel Agila was hier altijd voor onderhoud. Goede vakmonteurs. Goede behandeling bij de receptie.

Ervaring met verkoop: Goede verkoper. Doet wat hij belooft.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.0 Enjoy
Brandstofbenzine
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand530 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 19 november 2008

Ervaring met auto: Deze 1.2 is lekker fel, en lekker stil ook, en zuinig. Bovengemiddeld, zeker een aanrader. Veel waar voor je geld. En de styling is fraaier dan de Splash!

Ervaring met verkoop: Zeer goede service, zeker na het vertek van de toenmalige Directeur Dhr, Bil!

Reageer Nieuw
Uitvoering1.2 Entjoy
Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
KM-stand663 km

Betrouwbaarheid6
Comfort8
Motor8
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »