24 mei 2018
Feedback
 

Forum Renault Espace (2002 - 2013)

Reacties van eigenaren

  

, datum: 7 maart 2011

Ervaring met auto: Ref andere meldingen controleer het onderhoudsboekje.

Reageer Nieuw
Uitvoering2.0 T Expression
Brandstofbenzine
Bouwjaar2003
In bezit4 jaar
KM-stand195.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort10
Motor6
  
  

, datum: 27 januari 2011

Ervaring met auto: Dit is mijn derde Espace en tevens ook mijn laatste! Het eerste model was nog vrij kaal en daar heb ik het meeste plezier van gehad. Nu heb ik een turbo met alles er op en er aan en het gaat dan ook allemaal stuk! Inmiddels in 2,5 jaar 8.000 euro aan reparaties uitgegeven. Nu laat ik niets meer repareren zolang de veiligheid niet in het geding is en hij door de APK komt. Ik hoop nog wat kilometers te kunnen maken om zodoende de reparatiekosten per kilometer iets gunstiger te krijgen.
Mijn ervaring: kwantiteit en time-to-market prevaleren bij Renault boven kwaliteit en duurzaamheid. Nooit meer Renault dus ondanks het sublieme reiscomfort (als de auto het doet, dus).

Reageer Nieuw
Uitvoering2.0 Turbo
Brandstofbenzine
Bouwjaar2005
In bezit3 jaar
KM-stand200.000 km
DealerNieuwendijk

Betrouwbaarheid3
Comfort8
Motor6
  
  

, datum: 22 november 2010

Ervaring met auto: Heerlijke auto

Reageer Nieuw
Uitvoering2.0 16V TURBO Automa
Brandstofbenzine
Bouwjaar2005
In bezit5 jaar
KM-stand123.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort10
Motor10
  
  

, datum: 18 augustus 2010

Ervaring met auto: Een Espace is een liefhebbersauto. Degene die het ontwerp en comfort liefheeft neemt de reparatiegevoeligheid en verbruik (1 op 10) op de koop toe. Auto is inmiddels tamelijk duur door milieukeurmerk, diesel opvallend hogere aanschafprijs t.o.v. benzine. Kies voor de extra garantie.
Opvallende zaken na 5 jaar gebruik: een kapotte turbo en een kapot instrumentenpaneel. Verder een aantal kleinere zaken die met de afwerkingskwaliteit te maken hebben. Deze Espace is van voor de facelift van 2006 die blijkbaar verbeteringen met zich heeft gebracht.

Reageer Nieuw
Uitvoering2.0T Tech Line
Brandstofbenzine
Bouwjaar2005
In bezit5 jaar
KM-stand122.000 km
DealerIndumij

Betrouwbaarheid6
Comfort7
Motor6
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 4 augustus 2010

Ervaring met auto: Destijds nieuw model Espace gekocht, volgens de dealer had Renault nu toch echt de kwaliteit onder controle... Daar gaan we dan:
In het eerste jaar: nieuwe remschijven voor (oude waren kromgetrokken) nieuwe ABS-motor (was tijdens lange reis uitgevallen, reed dus zonder ABS), wielen opnieuw gebalanceerd en uitgelijnd, nieuwe naafdopjes wielen (waren er bij warm weer uit gevallen), storing in stoelverwarming (nog steeds niet verholpen).
In het tweede jaar: nieuwe banden rondom (bij 25000 km, veel te vroeg en ik rijd als een ouwe lul), nieuwe remschijven voor (oude waren voor de 2e keer kromgetrokken), binnenspiegel tot 2x toe er af gevallen door warm zonnetje.
In het derde jaar: roestplekjes op de portieren (onder garantie alle 4 de portieren opnieuw gespoten).
Vrijwel alles is onder garantie vervangen/verholpen, de dealer doet erg zijn best maar voor een auto van 55k verwacht je toch wel wat beters.
De pro-actieve automaat schakelt zelf voelbaar terug bij afremmen, dit rijdt heel n

Ervaring met verkoop: Goed mee te onderhandelen, houdt zich keurig ana de afspraak, is erg communicatief en netjes.

Reageer Nieuw
Uitvoering2.0 T Aut
Brandstofbenzine
Bouwjaar2006
In bezit4 jaar
KM-stand59.000 km

Betrouwbaarheid5
Comfort8
Motor5
  
  

, datum: 4 juli 2010

Ervaring met auto: Heb vorige week ook een renault Espace 2.0 gekocht een tweede hands, ik dacht slim te zijn stuk goedkoper als ik de garantie afkoop, want de auto liep goed en starte ook in een keer zonder problemen.
Na de auto betaald te hebben en hem voor de Renauld gerage heb laten rijden, zelf plaats genomen en eerst even gekeken waar alles zit voor ik weg wilde rijden. Nou je raad het, al de auto deed het niet hij sloeg altijd af. Ook als je veel gas gaf! De auto is door de garage na ekeken en (gerepareerd). De oorzaak was: de stappenmoter was vuil. Eenmaal thuis weer het zelfde probleem. Ik moet morgen terug en ik hoop dat hij het dan doet.
Vervolg verhaal volgt ik denk wel dat deze redelijk goed is (hoop ik).

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2002
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
  

, datum: 3 juni 2010

Ervaring met auto: Het dashboard krult om bij zon, hij trilt bij het remmen en gasgeven, deurgrepen breken spontaan af, sensoren doen het niet goed en constant reparaties. Niet doen, slechte auto!
De dealer AUTOZENTER SCHAGEN weet van niets en wil alleen meer heel veel doen voor heel veel geld, bij een second opinion door een andere garage viel hij aardig door de mand!

Reageer Nieuw
UitvoeringExpression
Brandstofbenzine
Bouwjaar2004
In bezit1 jaar
KM-stand163.000 km
DealerAutozenter

Betrouwbaarheid4
Comfort4
Motor6
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 »