11 december 2017
Peugeot 307 SW

Forum Peugeot 307 SW

Reacties van eigenaren

  

, datum: n.b.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Garage neemt klant absoluut niet serieus. Doet zijn uiterste best om de klant die door de voordeur met koffie wordt binnengehaald. er via de werkplaats receptie ( en ook directie) zo snel mogelijk weer weg te krijgen.

Uitvoering1.6
Bouwjaar2002
In bezit2 jaar
KM-stand41.500 km

Betrouwbaarheid6
Comfort8
Motor7
  
  

, datum: n.b.

Ervaring met auto: Twee vervelende problemen: remschijven voor moeten vervangen wegens trillingen en het motormanagement heeft veel storing gegeven. hetgeen de garage pas na veel zeuren onzerzijds heeft opgelost door de software volledig te vervangen. De schijven werden ook pas vervangen na veel zeuren.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): De dealer moet echt overtuigd worden van het probleem voordat er iets aan gedaan wordt. Vriendelijk zijn ze wel.

Uitvoering2.0
Bouwjaar2003
In bezit1 jaar
KM-stand29.500 km

Betrouwbaarheid3
Comfort7
Motor7
  
  

, datum: n.b.

Ervaring met auto: Zeer ruim. prima op lange afstanden. goede stoelen. Tevens goede caravantrekker.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Zit zoveel elektronica aan boord. dat ze zelf niet alles kunnen volgen....

Uitvoering1.8
Bouwjaar2003
In bezit1 jaar
KM-stand21.500 km

Betrouwbaarheid7
Comfort8
Motor7
  
  

, datum: n.b.

Ervaring met auto: Voortrein is on-frans stug. motor pas boven 3000rpm levendig.

Uitvoering2.0 Pack
Bouwjaar2004
In bezit1 jaar
KM-stand16.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor6
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: n.b.

Ervaring met auto: Zeer slechte service. Auto is enkele maanden oud echter vrijwel direct na aankoop raakte de knipperlichtschakelaar defect. Knipperlicht en/of grootlicht gaan vaak spontaan aan. en knipperlicht gaat niet uit na het nemen van een bocht. De dealer kan geen enkele indicatie geven wanneer reparatie uitgevoerd kan worden vanwege levering van onderdelen

UitvoeringSW
Bouwjaar2002
In bezit1 jaar
KM-stand5.000 km

Betrouwbaarheid2
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: n.b.

Ervaring met auto: Prima alternatief voor de saaie MPV. Rijdt stukken beter dan b.v. een Zafira en dat voor minder geld Een hele fijne auto voor de lange afstand en een super-praktische gezins/boodschappenauto. Een aanrader dus! Het enige nadeel is dat je ze erg veel ziet. of is dit geen nadeel

Uitvoering1.6-16V
Bouwjaar2003
In bezit1 jaar
KM-stand15.600 km

Betrouwbaarheid7
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: n.b.

Ervaring met auto: Afgelopen maanden veel keer naar de garage geweest en je krijgt daar geen vervangend vervoer. Fout gemaakt door de garage, maar de klant moet voor de kosten opdraaien. Is ook mijn laatste Peugeot geweest, mede hierdoor. Nu begint het weer het kraken van de schokbrekers het piepen van de ruitenwissers. Een kapote en trillende katalysator rubbers die loslaten.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): In december vorig jaar een storing gehad. Deze is verkeerd gemaakt en daardoor vele malen terug geweest. Niet kunnen maken zelfs zo dat ik mijn vakantie met een andere auto heb moeten maken omdat ik de auto niet vertrouwde na 5 weken wisten ze eindelijk wat er aan de hand was. Het eerste onderdeel dat ze hadden vervangen was verkeerd terug geplaatst en ga ieder keer storing gelukkig een lease auto en mijn lease maatschappij verzorgde uitstekend een vervangende auto. dit tot tegen stelling van Peugeot.

Uitvoering2.0l
Bouwjaar2003
In bezit1 jaar
KM-stand30.600 km

Betrouwbaarheid4
Comfort8
Motor6
  
  

Op zoek naar meer Peugeot 307 SW?

Bezoek ook het forum in:


 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »