21 oktober 2016
 

Forum Ford Focus wagon (1999 - 2005)

Reacties van eigenaren

  

, datum: n.b.

Ervaring met auto: 1. Zonder airco inblaas lucht 6 graden warmer dan buitenlucht. in zomer periode onacceptabel. Regelmatis extreme banden slijtage voor en achter uitlijnen steeds weer een noodzaak. Bij vochtig weer slippende V snaar kan men nog steeds niet verhelpen. Bereider stoel mede door mijn lengte van 193 cm steun in rug slecht.


Bouwjaar1999
In bezit4 jaar
KM-stand162.000 km
DealerRoeleveld

Betrouwbaarheid4
Comfort7
Motor9
  
  

, datum: n.b.

Ervaring met auto: Verbruik motor valt tegen: rijdt 1:15 waar ik zuiniger zou verwachten. Kracht prima in orde. Souplesse is bij 1e en 2eversnelling onder 2000 tpm absoluut afwezig. waar VW wel oppakt. Comfort: de stoelleuning vind ik te recht: onderin mist de rugge/lendesteun. Betrouwbaarheid is goed in orde. maar recent waren BEIDE koplampen op dezelfde dag defect. Kan toeval zijn. maar kan ook aan electrische systeem liggen. Ik blijf dit volgen..

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Betreft een leaseauto: dealer is door lease maatschappij bepaald.

UitvoeringTDCi 115pk
Bouwjaar2003
In bezit1 jaar
KM-stand47.204 km

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor8
  
  

, datum: n.b.

Ervaring met auto: Achteruitversnelling hakerig en gaat er soms moeilijk in. Een lampje vervangen is voor een leek bijna niet te doen. Verder is er met deze auto zeer zuinig te rijden. Als men het gaspedaal niet te diep intrapt is 1 op 15 gemakkelijk te halen. Onderhoud is na twee beurten om de 20.000 km erg goedkoop. De auto maakt een erg doordachte indruk en geeft een degelijk gevoel.

Uitvoering1.6 Cool Edition
Bouwjaar2002
In bezit1 jaar
KM-stand46.000 km

Betrouwbaarheid7
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: n.b.

Ervaring met auto: Rijden en bediening is erg makkelijk en soepel

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Wilde deze auto hebben ivm ruimte en prijs Moest dealer pushen mij de auto te verkopen. (men had het druk. geen tijd om te bellen etc.). Vergeten te bellen dat de auto klaar stond (stond al twee weken klaar) Onderhoud: Veel misverstanden (onder het mom van ziekten bij monteurs) men gaat er vanuit dat je voor elke reparatie je auto wel een dag kunt missen. Onderhoudsbeurten niet volledig uitgevoerd (verlichting niet gecontroleerd terwijl dit wel op het programma staat. Deze was namelijk defect.)

Uitvoering1.4 Cool Edition
Bouwjaar2002
In bezit2 jaar
KM-stand46.500 km

Betrouwbaarheid3
Comfort8
Motor6
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: n.b.

Ervaring met auto: De stoelen van de Cool edition vindt ik ronduit slecht. De zitting is te kort terwijl de zijdelingse steun ook niet echt goed is.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Bij aanschaf is een verkeerde prijs besproken van de trend uitvoering. Daardoor heb ik gekozen voor de Cool Edition. Trend bleek t.o.v. mijn Ce slechts 200.- meer te kosten( ik heb op mijn ce uitvoering als opties metalic lak. cd speler en mistlampen in de bumper) Dit was niet meer te wijzigen. Vond ik jammer

Uitvoering74 Kw TDCi CE
Bouwjaar2003
In bezit1 jaar
KM-stand4.000 km

Betrouwbaarheid10
Comfort7
Motor9
  
  

, datum: n.b.

Ervaring met auto: Bovenmodaal autorijden.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Het balanceren van de wielen en het ontbrekende sleepoog werd door de occassion-dealer vergoed.

Uitvoering2.0 16v
Bouwjaar2000
In bezit1 jaar
KM-stand71.000 km

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: n.b.

Ervaring met auto: Uitstekende wegligging

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Ik heb diverse merken gereden maar de wegligging is perfect daar zijn maar weinig merken die zon weggedrag hebben als de ford Focus en ik hoop dat nieuwe focus die begin volgend jaar uitkomt een nog betere wegligging heeft.

Uitvoering1.8
Bouwjaar2002
In bezit2 jaar
KM-stand19.000 km

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor8
  
 
 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >