21 mei 2018
Feedback
Volkswagen Golf IV

Forum Volkswagen Golf IV

Reacties van eigenaren

  

, datum: 19 juni 2005

Ervaring met auto: 1.6 is vinnig maar geen 'bom'. Verbruik valt erg goed mee. Betrouwbaarheid laat hier en daar te wensen over (problemen met uitlaat. kleine defecten zoals de elektrische ruiten die dienst weigeren. ...). Over het algemeen tevreden.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.6
Bouwjaar2001
In bezit1 jaar
KM-stand70.000 km

Betrouwbaarheid7
Comfort6
Motor8
  
  

, datum: 16 juni 2005

Ervaring met auto: De SDI staat niet bekend als een supersnelle auto maar dat wist ik voor de aankoop. Ik nam met het nadeel genoegen tegenover een veel lagere aanschaf. In de praktijk vallen de prestaties me alles mee. Bij normaal gedrag (met de stroom mee) hoeft het gas niet eens op de plank. Moet het even vlot (inhalen/invoegen) dan is het een kwestie van de juiste versnelling. De prestaties zijn al een 8 waard maar ik geef 'm op het gebied van motor een negen omdat het verbruik in de praktijk nog gunstiger uitkomt

Ervaring met onderhoud (anders): Leverancier stond niet vermeld: een leasemaatschappij die terugkomauto's aan particulieren aanbiedt. Garantie tot het hek. Autokennis is nodig maar beter dan een handelaar met een dikke gouden ketting een zonnebankkop waterstofperoxidehaar en met after-scheef. Bij de leasemij kan je vragen naar de onderhouds en schadehistorie en die krijg je op papier.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.9 SDI
Bouwjaar2002
In bezit1 jaar
KM-stand129.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor9
  
  

, datum: 30 april 2005

Ervaring met auto: Letop dat de luchtmassa meter niet kapot is bij de aanschaf van uw toekomstige auto (geldt alleen voor TDi). Wanneer deze kapot is merkt u dat wanneer u boven de 3000 tpm komt en de auto houd een beetje in. Laten maken dus (kost veel geld!)! Verder is het een zeer degelijke en betrouwbare wagen waar je veel kilometers plezierig rond kan toeren.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Wanneer u in de gelegenheid bent zou ik u adviseren eens te blijven wachten bij bijvoorbeeld een beurt! Zo hebben ze bij mij wel eens 1.5 uur meer gerekend. Gelukkig moest ik op de auto wachten en had daar ook de gelegenheid voor. U snapt dat dat riekt naar oplichterij maar ja het kan ook een menselijke fout zijn! Dus let goed op ook dealers laten steken vallen!

Reageer Nieuw
Uitvoering1.9 TDI
Bouwjaar2001
In bezit2 jaar
KM-stand118.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort7
Motor8
  
  

, datum: 28 april 2005

Ervaring met auto: De auto gekocht met voorkeursgarantie maar goed ook want er gaat wel het e.e.a aan stuk. - kromme remschijven - airbaglampje dat blijft branden - lucht/benzine meter defect.waardoor de - - motor niet het vermogen kan leveren. hoog benzineverbruik - temperatuursensor motor defect - lambdasonde defect - centrale vergrendeling die eigen leven gaat lijden - op 8000 km 2.5 liter olieverbruik Allemaal opgelost in de voorkeursgarantie. - elektrische ramen defect.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Bij Volkswagen krijg je niets kado. Rekeningen zijn toch vrij pittig ! Ook bij dit merk geldt als je wilt kopen ben je koning heb je wat te zeuren dan is men niet thuis.

Reageer Nieuw
Uitvoering2.0
Bouwjaar2000
In bezit1 jaar
KM-stand49.500 km

Betrouwbaarheid3
Comfort8
Motor7
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 21 februari 2005

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Na de koop bleek dat het computersysteem (voor motor) niet goed functioneerde. Aangerzien ik de auto zonder garantie had gekocht kon ik niet bij de handelaar terecht (Juridisch gezien wel maar dat wordt dan touwtrekken en naar de rechter). Bij de importeur PON kon ik wel tercht en kreeg 70% van het onderdeel vergoed.

Nieuw
Uitvoering1.9 Tdi
Bouwjaar1999
In bezit2 jaar
KM-stand121.000 km

Betrouwbaarheid8
Comfort6
Motor8
  
 
Reactie van: Vdudenhoutzitfout, datum: 11 juni 2010

Antwoord: vd Udenhout 's Hertogenbosch. Klaar ben ik ermee.... helemaal.
Heb jij ook klachten over de service? Meld je op vdudenhoutzitfout@hotmail.com

Reageer
  

, datum: 6 januari 2005

Ervaring met auto: Op zich een comfortabele auto maar veel mankementen zoals verlichting stopklep (moet om de 20.000 km vervangen) en een erg lage bodem waardoor drempels moeilijk te nemen zijn zonder het wegdek met de bodem te raken.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Onderhoud is razend duur. Grote beurt: onzorgvuldig uitgevoerd (b.v. bandenprofiel wijkt zeer sterk af van een meting die kort daarvoor is uitgevoerd en door mij was nagemeten). Tevens vervangen van onderdelen die niet nodig zijn of waarvan het sterke vermoeden is dat de dealer deze zelf tijdens demontage heeft beschadigd (carterpan). Klachtenafhandeling betreffende grote beurten en reparaties uitermate beroerd (nooit terugbellen of op andere wijze iets van zich laten horen)

Reageer Nieuw
Uitvoering1.9 SDI
Bouwjaar1998
In bezit2 jaar
KM-stand195.000 km

Betrouwbaarheid3
Comfort7
Motor7
  
  

, datum: 5 augustus 2004

Ervaring met auto: Het is een perfecte auto met en redelijk tot gunstig brandstofgebruik. Alleen voor mij (omdat ik vrij lang ben) een iets te kleine auto. Ik stap waarschijnlijk over op de nieuwe CADDY COMBI.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.9sdi
Bouwjaar2002
In bezit2 jaar
KM-stand61.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort7
Motor7
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »