22 mei 2018
Feedback
 

Forum Fiat Stilo

Reacties van eigenaren

  

, datum: 14 januari 2009

Ervaring met auto: Auto rijdt super, maar wel vaak airbag failure. Bij mij ligt fout onder de stoel.

Ervaring met verkoop: Nooit meer bij een garage kopen; maken veel winst op de auto zeggen dat het is voor de garantie maar als puntje bij paaltje komt liggen de fouten meestal niet onder de garantie.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.9 Active
Brandstofdiesel
Bouwjaar2002
In bezit1 jaar
KM-stand149.993 km

Betrouwbaarheid8
Comfort8
Motor10
  
  

, datum: 25 december 2008

Ervaring met auto: Ik heb de auto nu een jaar, verschillende malen voor electronica storingen naar garage geweest. Nu 2 keer in 1 jaar voorbanden vervangen ivm slijtage op binnenzijde van de band. Problemen met afgebroken veer en koplamp vervangen is een drama. Auto is mij door een Bovag0bedrijf verkocht en werd van gezegd dat deze schadevrij was, eerste tankbeurt kom ik er achter dat me hele tank verzakt is en ik de dop er niet eens goed op kan krijgen, dit werd dus de start van een reeks aan garage bezoeken. Heeft toevallig iemand anders dezelfde klacht wat betreft de bandenslijtage?

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Wetende wat ik nu weet had ik qua problemen niet gekozen voor een Stilo, maar des ondanks qua rijgedrag en comfort zeker niet ontevreden hoor. Alleen jammer dat de meeste ritten richting garage gaan...

Ervaring met verkoop: Verkoper was duidelijk in het feit dat het geen schade auto was, helaas te laat achter gekomen dat dit dus wel zo was. Koopovereenkomst al gesloten dus geen weg meer terug. Erg slordig, zorg dat je de juiste feiten voor handen hebt.

Nieuw
Uitvoering1.9jtd
Brandstofdiesel
Bouwjaar2003
In bezit1 jaar
KM-stand170.000 km

Betrouwbaarheid5
Comfort5
Motor6
  
 
Reactie van: Whazzaa, datum: 22 oktober 2009

Antwoord: Heb mijn Stilo in 2002 nieuw gekocht. Ook de 1e 10.000 km gelijk voorbanden moeten laten vervangen. Heb af fabriek 17inch 215 laten monteren. De dealer vond deze extreme slijtage niet vreemd? Bij controle bandenspecialist bleek dat de voorgeschreven (fabrieks) afstelling afwijkt van de werkelijke wielvlucht. Dit laten corrigeren en geen problemen meer gehad. Mijn Stilo heeft nu 225.000 km gelopen zonder noemenswaardige kosten buiten het normale onderhoud.

Reageer
  

, datum: 1 juni 2008

Ervaring met auto: Is falliet. Heet nu Bosan telf. met autoverkoper gesproken (wat een lamzak, heeft totaal geen belangstelling en is te beroerd om wat uit te zoeken en bij collega dealers te infomeren naar een bepaalde auto).
Waarschijnlijk nog een overgebleven verkoper van Van Doorn en Top. Als ik de directeur was zou ik de bezem er eens flink doorhalen en nieuw gemotiveerd personeel zoeken. Want dit gaat niet goed. Inmiddels een auto gekocht bij andere Fiat dealer waar je wel perfect wordt behandelt.

Ervaring met verkoop: Hier kunnen ze in Arnhem nog een hoop van leren.

Reageer Nieuw
UitvoeringAbarth
Brandstofbenzine
Bouwjaar2003
In bezit1 jaar
KM-stand66.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor9
  
  

, datum: 24 april 2008

Ervaring met auto: Heb deze auto nu enige maanden in mijn bezit. Nog geen problemen mee gehad. Verwacht er ook niet al te veel problemen mee. Rijd al jaren Fiat en heb tot nu toe geen rare dingen meegemaakt. Heb ook Mercedes C-Klasse gereden. Die roestte onder je kont vandaan en had ook nog behoefte aan de nodige reparaties
Al met al blij met deze Stilo Abarth.

Ervaring met verkoop: Heb de auto zonder garantie gekocht. Verkoper was eerlijk en wist evengoed nog wel wat over de auto te vertellen, ondanks dat hij een ander merk verkocht.

Reageer Nieuw
Uitvoering2.4 Abarth
Brandstofbenzine
Bouwjaar2003
In bezit1 jaar
KM-stand66.000 km
DealerVireo

Betrouwbaarheid9
Comfort10
Motor8
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 27 november 2007

Ervaring met auto: Engine Fault bericht. De wegenwacht had geen idee wat het was. Het bleek achteraf om een kapotte bobine te gaan. De Wegenwacht vond het prima om mee door te rijden. De Fiat garage zegt dat bij doorrijden de katalysator naar de knoppen gaat. Irritant van die specifieke foutmeldingen waar de Wegenwacht niks mee kan!

Reageer Nieuw
Uitvoering1.6 16V
Brandstofbenzine
Bouwjaar2004
In bezit1 jaar
KM-stand40.000 km
DealerDe Rijk

Betrouwbaarheid8
Comfort7
Motor7
  
  

, datum: 11 november 2007

Ervaring met auto: Mijn ervaring is dat het beestje toch wel wat benzine gebruikt op de snelweg!

Reageer Nieuw
UitvoeringDynamiqe
Brandstofbenzine
Bouwjaar2003
In bezit1 jaar
KM-stand82.000 km
DealerOtten

Betrouwbaarheid8
Comfort9
Motor5
  
  

, datum: 14 oktober 2007

Ervaring met auto: Ik rijd nu 4 jaar een Stilo over het algemeen met veel plezier. Vanaf het begin wel problemen gehad met boordcomputer.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Onpersoonlijke behandeling, alles wordt wel netjes uitgelegd. Maar reparaties zijn soms niet nodig. Als ze iets aanraden moet je dat zeker niet doen (remschijven etc. banden etc.). Vraag of het moet voor de APK!

Ervaring met verkoop: Ik had alle tijd om een auto uit te zoeken. Maar ga bij inruilen belachelijk hoog zitten met je prijs, want zij zitten belachelijk laag!

Reageer Nieuw
Uitvoering1.6
Brandstofbenzine
Bouwjaar2002
In bezit4 jaar
KM-stand85.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor7
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »