25 oktober 2016
 

Forum Fiat Stilo (2001 - 2004)

Reacties van eigenaren

  

, datum: 14 oktober 2007

Ervaring met auto: Ik rijd nu 4 jaar een Stilo over het algemeen met veel plezier. Vanaf het begin wel problemen gehad met boordcomputer.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Onpersoonlijke behandeling, alles wordt wel netjes uitgelegd. Maar reparaties zijn soms niet nodig. Als ze iets aanraden moet je dat zeker niet doen (remschijven etc. banden etc.). Vraag of het moet voor de APK!

Ervaring met verkoop: Ik had alle tijd om een auto uit te zoeken. Maar ga bij inruilen belachelijk hoog zitten met je prijs, want zij zitten belachelijk laag!

Uitvoering1.6
Brandstofbenzine
Bouwjaar2002
In bezit4 jaar
KM-stand85.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor7
  
  

, datum: 16 maart 2007

Ervaring met auto: Ik ben zeer tevreden over deze auto. Mijne is tweede generatie dus kinderziektes zijn eruit. Enigste last die ik heb is het airbag matje dat kapot is. Moet vervangen worden, meer niet. Riemen vervangen nog geen € 400,00. Dus mensen moeten niet zo zeiken. Er zijn genoeg mensen die rijden zonder problemen zie www.stiloclub.nl

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Onderhoud, Veghel MCC Sport, geweldige gasten zeer goede en eerlijke prijzen.

UitvoeringAbarth
Brandstofbenzine
Bouwjaar2004
In bezit1 jaar
KM-stand61.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor6
  
 
Reactie van: Pegroenendijk, datum: 19 augustus 2011

Antwoord: Zeiken is het woord: wanneer na 10k km banden versleten zijn (eindcontrole) en werkelijk structurele problemen benoemd worden? Wat is de waarde van dit forum wanneer ervaringen als deze worden afgedaan als gezeik. Gaat alstublieft door met het delen van ervaringen en let niet op de ongenuanceerden. Ik ben u dankbaar.

  

, datum: 5 december 2006

Ervaring met auto: Practische Auto met prima rijeigenschappen. Echter al wiellagers defect gehad. Riemen van de dynamo en airco na 3 jaar helemaal op. Stabalisator stangen defect.
Maar ja, een vergelijkbare auto met al deze opties is wel snel 5 to 10.000 euro duurder, dus we kunnen wel wat vervangen.

Ervaring met verkoop: Komt niet echt over als een betrouwbare dealer. Heb het idee dat je belazerd wordt, maar kan er niet de vinger op leggen.

Uitvoering1.6v16 Multiwagon
Brandstoflpg
Bouwjaar2003
In bezit3 jaar
KM-stand65.000 km

Betrouwbaarheid5
Comfort6
Motor7
  
  

, datum: 10 november 2006

Ervaring met auto: Een prachtige auto met veel rijplezier. Alleen de electronica vertoont veel defecten; kachelmotor, benzinepomprelais, claxonrelais, etc.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Ruzieen met de autohandelaar over de reapratie van de kachelmotor. Zeggen van een auto van hun eigen merk dat het een slechte auto is. Zijn te druk en hebben dan een reapratie niet binnen een dag af.

Ervaring met verkoop: Weten onvoldoende over de electronica van de auto en hebben geen computer om fouten op te sporen.

Uitvoering1.9 JTD
Brandstofdiesel
Bouwjaar2002
In bezit1 jaar
KM-stand101.000 km

Betrouwbaarheid5
Comfort7
Motor8
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 21 januari 2006

Ervaring met auto: Ik rij al vele jaren Fiat maar de maat is nu vol in drie jaar tijd 10 keer in de garage voor bijna €6000,- schade gelukkig garantie. Ik hou mijn hart vast wat de komende jaren buiten de beureten om noch allemaal voor ellende aan de auto komt. Warom toch al 10 jaar Fiat rijden, omdat je bij een andere dieler niet met een Stilo aan moet komen, ze geven toe dat dat geen auto is voor hun garage te veel problemen, dus een slechte inruil, dan maar weer naar de Fiat.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Ik ben te vreden over de dealer zij kunnen er ook niets aan doen dat ze zo'n slecht produkt verkopen.

UitvoeringJtd
Bouwjaar2002
In bezit3 jaar
KM-stand100.000 km

Betrouwbaarheid2
Comfort8
Motor6
  
  

, datum: 26 mei 2005

Ervaring met auto: Niet Kopen. Teveel onverklaarbare storingen in de boordcomputer etc. in feite italiaanse troep!! Ik koop nooit meer een Fiat. Zo slecht vind ik deze auto!

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Goed. Wel duur en je moet voor elkewissewasje terug naar de dealer zoals het resetten van de boordcomputer

Uitvoering1.2
Bouwjaar2002
In bezit3 jaar
KM-stand26.500 km

Betrouwbaarheid5
Comfort5
Motor6
  
  

, datum: 20 mei 2005

Ervaring met auto: Auto vertoont vele klachten: airco stabilisatorstang vervangen(2x). Verhoogde slijtage banden (aan een kant). Airbagproblemen (3x). Injectiecomputer vervangen. Lampjes en vele foutmeldingen van de computer. Bijna alles vervangen onder (verlengde)garantie maar we hebben menig uurtje in de garage gezeten.

Ervaring met onderhoud (niet gespecificeerd): Auto onder valse voorwenselen bij officiele dealer gekocht. Auto afkomstig uit boedelscheiding en was gefinancierd. Achteraf afkomstig van verhuurbedrijf.

Uitvoering1.6
Bouwjaar2002
In bezit3 jaar
KM-stand67.000 km

Betrouwbaarheid3
Comfort7
Motor8
  
 
 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 >