24 mei 2018
Feedback
 

Forum Peugeot 607

Reacties van eigenaren

  

, datum: 8 juli 2009

Ervaring met auto: Rijdt heerlijk, maar na een aantal sterke diesels (Audi A6) is de 3.0 V6 niet heel sterk. Hij is wel soepel en schakelt heel mooi....(automaat). Bij snel optrekken geef ik de voorkeur aan het manueel schakelen.
Het sturen is redelijk gevoelloos, dit is wel even wennen, zeker in vergelijking met de A6. Het grote voordeel van de 607 is de prijs, luxe en comfort.

Ervaring met verkoop: Heb de auto gekocht bij Valstar in Kwintsheul. Dit liep wel soepel, de auto is keurig afgeleverd. Wel viel op dat ze een aantal kleine dingen vergeten zijn (ruitenwissers totaal versleten en wel APK gekeurd?)
Helaas is voor mij terug rijden duurder dan zelf vervangen.

Reageer Nieuw
Uitvoering3.0 24v Pack
Brandstofbenzine
Bouwjaar2001
In bezit1 jaar
KM-stand68.000 km
DealerWassink

Betrouwbaarheid8
Comfort9
Motor7
  
  

, datum: 2 december 2008

Ervaring met auto: Goeie auto, zolang je hem maar niet bij Nefkens in Utrecht koopt.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Slechte service. In eerste instantie ging het redelijk. Na mijn eerste 607 nu een tweede gekocht en er was beloofd dat alles beter zou gaan. Maar niets is minder waar! Nooit iets op voorraad. In garantietijd een melding maken van een storing die dan volgens hun niet uit gelezen kan worden omdat op het moment dat ik daar was de melding er niet was.
Nu kon de melding wel uit gelezen worden en dan zeggen ze ja helaas garantie is 2 weken om. krijg je ook te horen dat de garantie die ik had ik nooit had mogen hebben en ze al meer hebben gemaakt dan dat ik eigenlijk onder garantie had mogen hebben.
Beetje raar je kan ook zeggen wel vreemd dat een auto met 140.000 km al zoveel problemen heeft gehad en dan toch net dat beetje service geven om dan de klant te gemoed te komen. Maar niets van Nefkens uit ga nu noodgedwongen mijn Peugeot verkopen en op zoek naar een ander merk auto.

Reageer Nieuw
Uitvoering207hdi
Brandstofdiesel
Bouwjaar2005
In bezit2 jaar
KM-stand14.000 km

Betrouwbaarheid5
Comfort10
Motor10
  
  

, datum: 29 oktober 2008

Ervaring met auto: DOEN! Fantastische reiswagen die je niet in de steek laat.

Reageer Nieuw
Uitvoering2.7 Hdif
Brandstofdiesel
Bouwjaar2005
In bezit3 jaar
KM-stand120.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort10
Motor10
  
  

, datum: 24 augustus 2008

Ervaring met auto: Ben nu aan het rijden met mijn tweede 607.
Huidige km.stand is 150.000.
Nog GEEN EURO (on)kosten aan gehad.
Super rijdende auto. Beter dan de eerste serie. Daarmee 180.000 gereden.Daar is de achterwielophanging vervangen (algemene terugroepaktie).En alle alarmsensoren zijn ook onder garantie vervangen door "zwaardere".Te pas, en vooral te onpas, ging het alarm spontaan af.Door dealer niet op te lossen.Importeur zelf heeft de auto drie weken gecheckt en gemodificeerd.Ook tijdelijk gratis 406 Coupe vervangauto.
Verder ook gedurende die 180.000 km totaal geen problemen.Wel,nog steeds,veel bekijks met deze auto.
In in Nederland een exlusief model.Maar ook in Frankrijk een exotisch vervoermiddel.Veel waarde voor je geld.

Nieuw
Uitvoering2.2 HDiF Pack
Brandstofdiesel
Bouwjaar2000
In bezit1 jaar
KM-stand20.000 km
  
 
Reactie van: Europtic, datum: 26 juli 2009

Antwoord: Wanneer en voor welk bouwjaar is deze terugroepactie geweest?

Reageer
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 11 mei 2007

Ervaring met auto: Iedere auto heeft wel wat als je perse wilt zeuren. Maar prijs en kwaliteit zijn gewoon super goed.

Ervaring met verkoop: Deze dealer zegt veel en doet weinig, en service dat woord kennen ze daar niet.
ben nu bij welling in Heerlen deze dealer weet wat los is en begreipt de klant en hebben een perfekte service een echte aanrader

Reageer Nieuw
Uitvoering2.2.16
Brandstofbenzine
Bouwjaar2001
In bezit4 jaar
KM-stand130.000 km
DealerWelling

Betrouwbaarheid9
Comfort10
Motor9
  
  

, datum: 19 december 2006

Ervaring met auto: Deze auto geeft veel ergenissen in de vorm van veel storingen. In de garantieperiode wordt alles netjes opgelost, maar daarna blijven de problemen. Ik heb VW/Audi/Honda/Toyota gereden, maar daar hed ik deze problemen niet mee.

Nieuw
Uitvoering2.2 Aut
Brandstofbenzine
Bouwjaar2001
In bezit1 jaar
KM-stand127.000 km
DealerThalen

Betrouwbaarheid3
Comfort2
Motor7
  
 
Reactie van: Wubbo. Tuinema, datum: 30 augustus 2010

Antwoord: ik heb weer een 607 hdi 2.2 gekocht bj 2005 en na 165000 km kreeg ik een waarschuwing (het antivervuilingsysteemwerkt niet goed). De dealers zeggen (3stuks) even een nieuwe roetfilter eronder en als dat niet helpt dan een nw labdasonde en als het probleem er dan nog is dan nw injektoren. Maar mijn eigen garage (geen dealer) zegt gewoon de roetfilter er tussenweg en een vervangingspijp er tussen (dan heb je de minste kosten ). Ik laat er geen onderdelen opzetten die niet stuk zijn. Een dealer zei: maar wij moeten om onze omzet denken en dat ten koste van de klant dat is een kwalijke zaak dat je de dealers niet meer kunt vertrouwen. Mijn conclusie is: na 4x 607 stap ik echt over op een ander merk!

Reageer
  

, datum: 15 december 2006

Ervaring met auto: Alles wat er aan kapot kan gaan, gaat kapot. Zeker het electrische gedeelte en en alle technische snufjes die er wel bij worden verkocht, maar het al snel niet meer doen. De problemen zijn donderdsgoed bekend bij Peugeot, maar na een half jaar is de garantie voorbij en mag je het zelf voortaan gaan betalen. Is nooit prettig als je op dag 2 in Frankrijk staat en de electrische raambediening laat je in de steek bij een tol-huisje. Zeker als vanuit Peugeot Assistance geen ondersteuning wordt geleverd. Later onder andere automatisch aanslaande Cruise Control, een alarm dat spontaan afgaat, wieldruksensoren die kapot leken te gaan -> bleek achteraf gewoon aan de banden te liggen: oplossing dealer => blijf maar met de storing rondrijden, want we kunnen het niet vinden, zou daarvoor de auto enkele dagen kwijt zijn. Service van garage ronduit slecht. Ze hebben het idee een brok ijzer te hebben verkocht waarbij de klant geen enkele verwachting dient te hebben. Al met al: nooit meer een Peugeot!

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2001
In bezit1 jaar
KM-stand95.000 km
DealerLammers

Betrouwbaarheid3
Comfort3
Motor4
  
 
 
« 1 2 3 4 5 »