22 mei 2018
Feedback
Peugeot 206

Forum Peugeot 206

Reacties van eigenaren

  

, datum: 9 februari 2009

Ervaring met auto: Banden en motor maken veel geluid, binnen in de auto. Bij aflevering stond veen niet goed afgesteld, daardoor erg veel benzine verbruik gehad, later is dit op nieuw afgesteld.
Electronica regelmatig moeten uitlezen. Vaak storingen gehad. Ook een keer tijdens rijden onderweg, dat de motor spontaan uitviel. Vaak naar de garage geweest, viel wel onder de garantie. Dat moet je wel zelf aangegeven! Nog steeds en al heel vaak gemeld last van rammel onder de motorkap. Het lijkt of er iets los zit. Al een keer andere olie gehad, zou te dik zijn. Wel moeten betalen. Bij eenmaal motor warm is het geluid weg. Wie herkent dit probleem? Probleem is nog steeds niet opgelost terwijl je wel moet betalen.

Ervaring met verkoop: Toen der tijd, niet echt vriendelijk. Snel beslissen was de uitstraling. De afwikkeling bij afleveren nieuwe auto was niet geweldig vriendelijk en ging rommelig. Levertijd kon niet worden nagekomen. Beslis pas als je het zeker weet. Laat je niet gek maken. Of ga naar een andere dealer.

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2002
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid5
Comfort5
Motor6
  
  

, datum: 28 januari 2009

Ervaring met auto: Auto nieuw gekocht, in het begin prima wagen. Amper 3 mnd over de garantie nieuwe stabilisatiestang (wel dokken dus). Stoelen zitten fantastisch ,maar na verloop van tijd gaan enkele stiksels van de bekleding los. Bij 120 in de hoogste ( 5e ) versnelling heb ik regelmatig nog de neiging om hem in z'n 6 te zetten dit i.v.m het hoge toerental van de wagen (zo'n 3400 toeren per min). Ook het verbruik valt me tegen.
Na 5 jaar begonnen de voorwielen te knarsen bij het uitparkeren met een koude wagen.
Terwijl je aan het stuur draait is het net of de auto rechtdoor wil. De hele voorkant schokt en maakt een hoop kabaal. Volgens Nefkens in Winsum is dit een Peugeot kwaal en is hier niets aan te doen (grrrrr).
De auto heeft ons nog nooit laten staan. Maar de volgende wordt geen Peugeot!

Reageer Nieuw
UitvoeringLx
Brandstofbenzine
Bouwjaar2002
In bezit6 jaar
KM-stand70.000 km
DealerNefkens

Betrouwbaarheid7
Comfort6
Motor5
  
  

, datum: 25 januari 2009

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Staan altijd voor je klaar!

Ervaring met verkoop: Prima verkopers!

Reageer Nieuw
UitvoeringQuicksilver
Brandstofbenzine
Bouwjaar2003
In bezit2 jaar
KM-stand92.120 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 14 december 2008

Ervaring met auto: Tja, ik herken veel uit de andere ervaringen. Hoewel ik pas deze winter startproblemen ondervind, heb ik al IETS teveel ...

Ervaring met onderhoud (niet gespecificeerd): Nooit meer een dealer! Onderhoud de auto nu bij een onafhankelijke garage.

Ervaring met verkoop: Gladde ventjes die proberen een 2e hands auto tegen nieuwprijs te verkopen en bij de meest simpele vraag naar de werkplaats huppelen.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.1xt
Brandstofbenzine
Bouwjaar2000
In bezit7 jaar
KM-stand103.000 km

Betrouwbaarheid5
Comfort5
Motor6
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 9 december 2008

Ervaring met auto: Uiteindelijk in mooie staat

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Nefkens in Alkmaar is het meest slechte bedrijf wat ik ooit heb mee gemaakt. Ze proberen je alleen maar een poot uit te draaien. Onder tussen voor E 3000 aan de auto laten repareren. Hij staat nu bij een andere garage want hij was nog niet goed. Ook is het personeel onbeschoft. Ze stonden elkaar uit te schelden in het bijzijn van mijn vrouw en ik. Ik heb geen goed woord over voor Nefkens Alkmaar.

Ervaring met verkoop: Auto was heel slecht. Kwamen we na 6 maanden achter.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.1
Brandstofbenzine
Bouwjaar1999
In bezit1 jaar
KM-stand130.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 11 november 2008

Ervaring met auto: Het is een handige, compacte auto. Wel een lampenvreter. Verwisselen koplamp gaat bovendien moeizaam. Ander nadeel is de gevoelige caroserie. Een klein stootje van de portier van de naastgeparkeerde auto en hup daar zit weer een buts. Verder prima auto.

Reageer Nieuw
UitvoeringPop Art 1.4
Brandstofbenzine
Bouwjaar2004
In bezit4 jaar
DealerPalace

Betrouwbaarheid6
Comfort5
Motor6
  
  

, datum: 11 oktober 2008

Ervaring met auto: Fijne auto, heb de basis uitvoering met 1.1 motor en die rijdt verassend fijn. Geen luxe, maar betrouwbaar en ik kan goed meekomen met het verkeer.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Heeft alleen een keer defect aan een accu gehad en een APK. Dit waren slijtage onderdelen. De dealer geeft duidelijk aan wat vervangen moet worden en wat ik tot een volgende keer kan laten zitten.

Ervaring met verkoop: Aflevering ging prima, lekker vlot. Echte uitleg was niet nodig (zat toch geen luxe in), maar gebeurde wel netjes zoals het hoort.

Reageer Nieuw
UitvoeringXN
Brandstofbenzine
Bouwjaar2000
In bezit2 jaar
KM-stand135.000 km

Betrouwbaarheid7
Comfort8
Motor7
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »