25 mei 2018
Feedback
 

Forum Nissan Micra (1992 - 2003)

Reacties van eigenaren

  

, datum: 20 februari 2015

Ervaring met auto: Ik zou de motor zelf een 10 willen geven. Maar de N-CVT automatische transmissie is al na 120.000 km vervangen moeten worden (wat ik in een vorige Micra ook al had). De bijbehorende speciale koppeling is intussen ook al vernieuwd.

Maar ik neem die problemen van die destijds nog jonge techniek bewust erbij, want het rijdt heerlijk. En verder is de wagen uiterst betrouwbaar. Ook een heel goede dealer.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.4 LX
Brandstofbenzine
Bouwjaar2000
In bezit11 jaar
KM-stand187.000 km
DealerBogers

Betrouwbaarheid7
Comfort7
Motor7
  
  

, datum: 7 april 2009

Ervaring met auto: Ideaal voor een gezin zonder kinderen.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.0 Punch
Brandstofbenzine
Bouwjaar1999
In bezit9 jaar
KM-stand94.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort5
Motor6
  
  

, datum: 13 februari 2009

Ervaring met auto: Zeer zuinig in gebruik. Een lekkere stadsauto. Weinig onderhoudskosten. Geen auto voor lange ritten, aangezien de stoelen bij lange ritten niet comfortabel is.

Ervaring met verkoop: Verkoper kwam nogal stug over. Onderhandelen werkt nauwelijks. Auto verkopen willen ze wel, deze verkopen aan de dealer blijkt niets meer op te leveren. (Kosten waren bij koop € 2300,- bij verkoop aan dealer levert deze € 500,- op).

Reageer Nieuw
Uitvoering1.0
Brandstofbenzine
Bouwjaar1993
In bezit3 jaar
KM-stand96.000 km
DealerLesscher

Betrouwbaarheid7
Comfort7
Motor8
  
  

, datum: 15 mei 2008

Ervaring met auto: Ik ben in een bezit van een Nissan Micra 1.5d en tot nu toe alleen maar ellende. De motor wordt ineens heel heet. Ik ben naar de Nissan dealer AHZ in Wateringen gegaan waar ik zo spijt van heb gekregen.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.5d
Brandstofdiesel
Bouwjaar1998
In bezit1 jaar
KM-stand92.000 km
DealerZeeuw

Betrouwbaarheid2
Comfort5
Motor4
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 2 augustus 2007

Ervaring met auto: Ik heb deze Micra al 2 jaar. Een half jaar geleden ben ik aan de kant van de tank aangereden. Toen is na de reeratie problemen ontstaan. Eerst ging de linker deur niet open en toen bleef de airbag lampje branden. Ma veel gezeik is dat opgelost. Maar nu is mijn benzinevul pijp veroest. En dat allemaal na de reperatie. Zij willen dat niet reparen zij zegen dat zij die klacht nog nooit gezien hebben. Ik ben bij andere dealers van andere merken geweest; die zegen dat het niet normaal is dat de vulpijp roest normaal worden de gemaakt van roest vrij materiaal. Zij zouden de klacht gewoon opgelost hebben, maar Nissan niet die was zijn handen in de onschuld. Ik koop nooit meer een Micra. En ik adversier U het ook niet te doen. Goedkoop is duurkoop.

Ervaring met onderhoud (niet gespecificeerd): Zeer slecht echte kl**tzaken sorry hoor. Ik roep iederen op om een poster met slecht ervaring op plekken waar veel mensen komen te bevstigen om ander niets vermoeden klanten te waarschuwen want dit gun ik niemand. Maffia praktijken dat is Nissan.

Ervaring met verkoop: Ik heb em gekocht bij Nissan Antwerpen. Mijn advies: hang overal a4 met de klachten die u heeft over Nissan. Alleen dat werkt, een rechtzaak helpt niet zij heben betere advocaten.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.9 Tdi
Brandstofdiesel
Bouwjaar1994
In bezit2 jaar
KM-stand35.000 km

Betrouwbaarheid1
Comfort1
Motor1
  
  

, datum: 25 mei 2007

Ervaring met verkoop: Wat een goede dealer!!!!
Aardige verkoper,neemt alle tijd voor je.

En de service na aankoop is ook prima,als je problemen hebt lossen ze het netjes op!!

Reageer Nieuw
Uitvoering1.3
Brandstofbenzine
Bouwjaar1998
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor6
  
  

, datum: 9 april 2005

Ervaring met auto: Tof wagentje. Ik heb hem sinds juni 2004. Ik wilde hem al toen hij net op de markt kwam en het was ook mijn lesauto. Ik heb de luxe uitvoering automaat centrale doorvergrendeling 5 deurs airco electrisch bedienbare ramen en startonderbreking. Een rib uit mijn lijf maar absoluut de moeite waard. Nooit verwacht dat een auto zo solide op de weg zou zijn. Mijn volgende wordt ook een Micra.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Had mijn auto naar mijn garage gebracht. Hadden wel alles goed en snel gemaakt. Helaas brandde mijn licht voor niet en dat hebben ze over het hoofd gezien, vond ik wel jammer maar verder aardige lui en valt binnen de garantie. Nissan garage in Breda

Reageer Nieuw
Uitvoering1.3 SLX Aut
Bouwjaar1996
In bezit1 jaar
KM-stand77.782 km

Betrouwbaarheid7
Comfort8
Motor7
  
 
 
« 1 2 »