23 april 2018
Feedback
 

Forum Volkswagen New Beetle

Reacties van eigenaren

  

, datum: 28 april 2016

Ervaring met auto: Ik heb een Beetle van 1999, benzine uitvoering. Het betreft een Amerikaans importexemplaar. De startbeveiliging zit in de koppeling. Hij start alleen met ingetrapte koppeling. Van de ene dag op de andere start hij niet. Dacht eerst dat de acuu leeg was, maar dat bleek niet het geval te zijn. Ik vermoed dat hij de startbeveiliging niet uitschakeld. Wie weet hier een oplossing voor?

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar1999
In bezit1 jaar
KM-stand245 km

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 7 februari 2015

Ervaring met auto: Koop er een met 2000 CC-motor, want dan heb je een mooi koppel van 172 Newtonmeter. Dan kan je altijd acceleren in alle versnellingen: bij voorbeeld 40 km/h naar topsnelheid in de VIJFDE versnelling. Heel fijne verhoudingen in de overbrenging: versnelling overslaan is nooit een probleem.

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): A.S.T. te Breukelen is voor mensen in de regio een aanrader. Zeer betrouwbaar en heel vakkundig. Weinig kosten, want er gaat zelden iets stuk.

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2001
In bezit13 jaar
KM-stand150 km
DealerPouw

Betrouwbaarheid7
Comfort8
Motor9
  
  

, datum: 5 februari 2010

Ervaring met auto: Let bij aanschaf op roestvorming (12 jaar garantie op roest van binnenuit). Daarnaast kunnen de sensoren van het koelsysteem problemen opleveren. De auto rijdt lekker fel, is echter niet zuinig gemid 1 op 10.
Ik heb de auto gekocht met een leeftijd van 10 jaar en deze auto zag er nog prima uit. Op internet zijn allerlei links te vinden naar New Beetle tuningbedrijven, maar ook de newbeetleclub.

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Ik weet nog niet waar ik de auto laat onderhouden. Zowel ABC te Schiedam als het garagebedrijf van de newbeetleshop te Ridderkerk doen erg hun best om hulpzaam te zijn . Ik twijfel dus nog. Op dit moment ligt er een vraag bij de VW-dealer wat zij doen met de roestplekken. Ik ben benieuwd hoe deze dealer( Wittebrug Den Haag) met de garantievraag omgaat.

Ervaring met verkoop: Ik had de indruk dat de afleveringskosten voor dit bedrijf erg makkelijk verdiend waren. Na een dag ontdekte ik enkele problemen en deze zijn door het bedrijf zonder morren verholpen. Uiteindelijk moet volgende week de laatste reparatie worden uitgevoerd en ben ik benieuwd hoe zij de komende 5 maanden met eventuele klachten zullen omgaan.

Nieuw
Uitvoering2.0 Highline
Brandstofbenzine
Bouwjaar1999
In bezit1 jaar
KM-stand88.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor7
  
 
Reactie van: Fariel, datum: 6 juli 2010

Antwoord: Intussen heeft de Wittebrug Den Haag netjes het dak onder garantie opnieuw gespoten.
ABC te Schiedam laat steekjes vallen en de garage in Ridderkerk blinkt uit door klantvriendelijkheid en deskundigheid. Ik geniet van de auto en ben, ondanks onkosten voor extra onderhoud, erg tevreden over de New Beetle. Oh ja, bij aankoop een ANWB keuring laten doen met een positief resultaat.

Reageer
  

, datum: 28 juni 2008

Ervaring met auto: Let op de koplampen: rubber scheurt vaak, dus vocht in de lamp.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.6 Turbo
Brandstofbenzine
Bouwjaar2002
In bezit1 jaar
KM-stand10.500 km
DealerPoppe

Betrouwbaarheid6
Comfort8
Motor8
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 28 januari 2008

Ervaring met auto: Ik vind de auto erg snel in sprintjes, etc. Maar de electronica is niet foutloos, veel brandende lampjes op dashboard. zoals: check engine, airbag lampje, esp lampje, die zomaar aanschieten, en ook weer uitschieten.

Nieuw
Uitvoering2.0
Brandstofbenzine
Bouwjaar2001
In bezit4 jaar
KM-stand80.000 km
DealerUdenhout

Betrouwbaarheid6
Comfort7
Motor9
  
 
Reactie van: Hvannuil80, datum: 18 oktober 2012

Antwoord: Ik heb dezelfde ervaring. Het lampje van de engine-check is gelukkig uit, maar nu brandt het lampje van de airbag al een aantal weken. Resetten heeft niet geholpen.

Reageer
  

, datum: 3 april 2007

Ervaring met auto: Het hoge toerental zorgt ervoor dat-ie wat rumoerig kan zijn. Bij 120 in zijn 5 vind ik hem persoonlijk

Ervaring met verkoop: Ik had hier goede ervaringen. Had mijn vorige auto niet ingeruild, dus we waren het snel eens over de prijs.

Reageer Nieuw
Uitvoering2.0 Highline 115 PK
Brandstofbenzine
Bouwjaar1999
In bezit2 jaar
KM-stand73.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor7
  
  

, datum: 3 april 2006

Ervaring met auto: Ik reed zelf eerder altijd kever, maar wou nu toch wel eens iets nieuws er was voor mij maar een nieuwe droom, de New Beetle! Ik heb mijn droomauto inmiddels gevonden en vind het echt een waanzinig gave auto echt Duitse degelijkheid precies zoals ik me destijds het had voorgesteld. Heb er zelf een mooi stel lichtmetalen velgen onder gezet en een mooi uitlaat sierstuk voor een sportieve look. Verder houd ik de onderhoudsbeurten keurig bij en was ik m'n trots elke zaterdagmiddag zelf.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Nette omgang van zaken, ben zeer tervreden over de service en garantie.

Reageer Nieuw
UitvoeringHighline
Bouwjaar2000
In bezit1 jaar
KM-stand97.000 km

Betrouwbaarheid7
Comfort10
Motor8
  
 
 
« 1 2 3 »