17 december 2017
Fiat Seicento

Forum Fiat Seicento

Reacties van eigenaren

  

, datum: 7 oktober 2006

Ervaring met auto: Wagen bij dealer (Coumans Geleen)gekocht. Weinig km op de teller, zag er goed uit.
Na c.a. een jaar problemen met ontsteking. Algemeen (computer test) na twee keer dealer bezocht te hebben en de nodige ergenis probleem verholpen. Bij apk keuring en grote beurt aug.2006 werd ik gebeld: remschijven moeste vernieuwd worden incl. remblokken, ze waren te zeer geroest (meer dan 50% vlgs. de dealer). Kosten enkele honderden euro's, ook de bijna nieuwe uitlaat zou lekken en de middelste pot zou vernieuwd moeten worden (uitlaat ca.8 mnd geleden volledig vernieuwd???) Vervolgens auto gaan ophalen en bij een andere garage apk laten keuren: alles op een ruiterwisserblad na volledig in orde. Na contakt met dealer en een lange weg via Fiat nederland/bovag/anwb en rdw alleen maar te horen gekregen dat je in het vervolg meteen herkeuring moet laten aanvragen, nu was niets meer te doen. Buiten dit incident is het ook nog eens vast komen te staan dat ondanks het feit dat de auto steeds zijn beurten bij de dealer heeft.


Bouwjaar2001
In bezit3 jaar
KM-stand38.000 km
DealerCoumans

Betrouwbaarheid6
Comfort5
Motor7
  
 
Reactie van: Fjsreulings, datum: 10 november 2009

Antwoord: Coumans ook eens Alfa 155 gekocht, gewoon waardeloze dealer: slechte service, waardeloos. Rechtsbijstand moeten inschakelen, heb gewonnen maar zal nooit meer iemand aanraden naar deze dealer te gaan om een auto te kopen. De auto is gewoon perfect, na 13 jaar geen problemen.

  

, datum: 9 juli 2006

Ervaring met auto: Voor het moment heb ik enkel goed commentaar erover. Het brengt me zonder problemen overal en de luxeauto's kunnen me soms moeilijk bijhouden.

UitvoeringBASE
Bouwjaar2006
In bezit1 jaar
KM-stand3.579 km

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 15 juni 2006

Ervaring met auto: De maten van de banden is een groot probleem 175/50R14 is niet of nauwelijks te krijgen. Er zijn 2 banden merken die ze leveren, dus altijd moet je ze bestellen. Daarbij zijn ze nog erg duur ook. Remmen geven problemen en er zit geen temratuurmeter in. Ook geen waarschuwing als hij overhit raakt. Kost je dat al gauw een hele hoop geld. Immers, je komt er te laat achter, te veel lawaai op de snelweg door de hoge toeren die je dan rijd in de hoogste versnelling.

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Maak voor dat je een afspraak maakt bij je garage een controle op de banden zo dat zij deze op tijd kunnen bestellen.


Bouwjaar1999
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid4
Comfort7
Motor5
  
  

, datum: 21 mei 2006

Ervaring met auto: Na een jaar met deze auto te hebben gereden, zijn wij achter de problemen gekomen waar deze auto om bekend is. De thermostaat is een algeheel bekend probleem bij deze Fiats. Helaas, ik kan mijn hele koppaking laten vervangen, radiotor en motorblok geheel laten reinigen. Voor mij ondanks dat het een leuke auto is om in te rijden, nooit meer een Fiat! Leuk om te zien, leuk om in te rijden, maar de bijkomende problemen zijn het geld niet waard!

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Laat vooral (door een onafhankelijk iemand MET ervaring) kijken naar hoe de radiator, thermostaat en koppaking eruit zien!

Uitvoering1.1
Bouwjaar1998
In bezit1 jaar
KM-stand89.000 km

Betrouwbaarheid4
Comfort8
Motor3
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 11 oktober 2005

Ervaring met auto: Bij voorkeur niet de "nieuwe " benzines tanken. Daar is de motor niet op gebouwd. te heet.

Uitvoering1.1 S
Bouwjaar2000
In bezit4 jaar
KM-stand35.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 9 september 2005

Ervaring met auto: Ik heb nu bijna een jaar de Fiat Seicento Sport en ben er zeer tevreden over. Pluskunt is dat hij erg zuinig rijdt en er super uitziet. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat er weinig beenruimte is achter.

UitvoeringSport
Bouwjaar1999
In bezit1 jaar
KM-stand98.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor8
  
  

, datum: 15 mei 2005

Ervaring met auto: Klein maar zeer prettig te rijden. Genoeg kracht aanwezig. Zeer goede remmen. Zuinig. Let op kleine spiegels. Tot nu zeer betrouwbaar

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Geen mankementen tot nu en wil deze auto ook graag houden

Uitvoering1.1
Bouwjaar2001
In bezit1 jaar
KM-stand30.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor6
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »