22 oktober 2016
Suzuki Celerio

Forum Suzuki Celerio

Reacties van eigenaren

  

, datum: 1 oktober 2015

Ervaring met auto: Rijdt erg lekker, comfortabel en rustig. Is vlot genoeg wanneer je dat nodig vind maar ongelooflijk zuinig wanneer je normaal rijdt: 1:24 gemiddeld (km's gedeeld door getankte liters)!

Ik reed voorheen in wat grotere auto's maar het voelt niet als een stap terug, integendeel het is voor het eerst sinds vele jaren dat ik het weer eens leuk vindt om zomaar een autoritje te maken.

De binnenruimte (en bagageruimte) is heel erg ruim voor zo'n kleine auto.

Uitvoering1.0 Comfort
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand4.500 km
DealerDriessen

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor9
  
  

, datum: 23 september 2015

Ervaring met auto: Lekker op comfort afgestemd onderstel, goede rechtuit stabiliteit op de snelweg. Is boven verwachting zuinig (ca 1:23 gemiddeld). Ook is de auto niet rumoerig.


Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand1.000 km
DealerAutoplaza

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor8
  
 
Reactie van: Matthiasvogels, datum: 30 september 2015

Antwoord: Welke uitvoering van de Celerio heb jij? Wij zijn van plan om ook een Celerio aan te schaffen. Lees wel goede berichten, alleen zijn er nog weinig reviews te lezen.

Maar goed, eerst onze Volvo 850 zien te verkopen! Van groot naar klein....

Met groet,
Matthias

 
Reactie van: Fosko101, datum: 1 oktober 2015

Antwoord: Wij hebben de Comfort uitvoering: tov de Economy heb je voor 1000 euro: airco, radio met mp3, bluetooth, centrale deur vergrendeling afstand bediend), gordijn airbags en 5 zitplaatsen. Dit is onze eerste A segmenter maar tov de Swift zijn we er qua ruimte op vooruit gegaan. Wel is bij de koude motor start, het 3-cilinder geluid aanwezig maar bij 1500 toeren hoor je dat niet meer. Op de snelweg ca 3000 toeren bij 120km/h (nog behoorlijk stil). Alleen hoe de windgevoeligheid is weet ik nog niet (nog geen storm meegemaakt). Tot zo ver ben ik nog steeds enthousiast. Zeker betreft de zuinigheid en het stevige gevoel tijdens rijden. Ik moest eerst wel door het uiterlijk heen kijken, maar qua rijden en gebruik is het een prima auto. Succes met je keuze Matthias.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!