24 juni 2017
Opel Corsa

Forum Opel Corsa

Reacties van eigenaren

  

, datum: 26 november 2016

Ervaring met auto: Gekocht met winterpakket. De stoel, spiegel en stoelverwarming is top maar de voorruit verwarming geeft meer irritatie dan gemak. Het scheelt even krabben in de ochtend maarje zit verder de hele dag tegen strepen aan te kijken waardoor je behoorlijk wordt afgeleid en niet meer op het verkeer let. De koplampen van tegenliggers worden in het donker sterretjes. Als je dan even door je zijraam kijkt zie je weer hoe het zicht hoort te zijn. Vreemd eigenlijk dat dit soort dingen goedkeuring heeft van RDW.

Uitvoering1.0
Bouwjaar2016
In bezit1 jaar
KM-stand1.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort7
Motor9
  
  

, datum: 16 november 2016

Ervaring met auto: Ik heb Corsa nieuw gekocht, sturen is goed. Auto is erg roemoerig. 95 pk is fijn. Wel heel veel problemen. Alles dat stuk kan, is stuk gegaan. Zelfs dingen waarvan je verwacht dat ze niet stuk kunnen gaan stuk. Dealer wil hem ook niet terugnemen.

Uitvoering1.4
Bouwjaar2016
In bezit1 jaar
KM-stand30.000 km

Betrouwbaarheid2
Comfort2
Motor4
  
  

, datum: 13 oktober 2016

Ervaring met auto: Sinds een paar maanden in het bezit van een nieuwe Corsa met 115 pk motor en in de meest complete uitvoering. Motor doet het geweldig, veel trekkracht onderin maar loopt ook door tot hoog in toeren. Is erg schakellui te rijden. In de bergen wel om denken dat wanneer je echt te laag in toeren komt je niet vergeet terug te schakelen.

Stoelen zitten goed, net terug van een vakantie in Oostenrijk en geen moment last gehad van een zere rug of problemen met het zitten. We hadden onze eriba puck mee en deze verneem je bijkans niet. Nergens terug hoeven schakelen op de heen- en terugreis, gewoon in 6 en 100 op de c.c. Tot nu toe geen enkel mankement gehad en de motor verbruikt tot nu toe geen drup olie. Top motor en de auto is ook nog eens zeer stil.


Bouwjaar2016
In bezit1 jaar
KM-stand7.000 km
DealerAmbergen

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor10
  
  

, datum: 10 oktober 2016

Ervaring met auto: Bij accesoires is de navigatie die is ingebouwd hopeloos. Als je telefoon niet aan de juiste updates voldoet is je navigatie waardeloos. Dit komt door Bringgo die zonder informatie de updates waar je telefoon aan moet voldoen zomaar verandert. Daar zit je dan met je navigatie van een heleboel geld.


Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand12.000 km
DealerVliet

Betrouwbaarheid6
Comfort8
Motor8
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 6 april 2016

Ervaring met auto: Super auto, heel mooi en goed afgewerkt binnenin, ruim, snelle motor (90 pk) en zuinig. Schakelt heel lekker! Stoelen zitten heel lekker (Cosmo halfleer). Ook voorzien van vele opties zoals Bi xenon en achteruitrijcamera, Intellilink werkt goed, als navi gebruik ik toch liever een draagbaar toestel dat je aan de ruit hangt.

Uitvoering1.0 Turbo
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand1.500 km

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor9
  
  

, datum: 17 februari 2016

Ervaring met auto: Deze Opel Corsa met 3 cilinder turbo motor en 6 versnellingen is gewoon perfect op elkaar afgesteld. De auto is relatief snel door de turbo en bijzonder stil tijdens het rijden.

De kwaliteit ligt op een hoog niveau en zoals in mijn geval de Cosmo uitvoering dan heb je alles wat je maar kunt wensen. Ook de binnen ruimte is gewoon goed voor dit formaat auto. Jaren Opel Astra gereden maar geen spijt van de aankoop van een Corsa

Uitvoering1.0 Turbo Cosmo
Bouwjaar2016
In bezit1 jaar
KM-stand4.500 km
DealerMulders

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 7 februari 2016

Ervaring met auto: Heerlijke motor. Ontspannen rijden door het hoge koppel bij lage toeren. Auto voelt heel solide en degelijk aan. Voor deze klasse best ruim van binnen. Sturen gaat wat licht, maar de wegligging is prima. Nog geen rare dingen meegemaakt. Prima auto.

UitvoeringEcoFlex
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand5.500 km
DealerKerckhaert

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor8
  
 
 
« 1 2 »