22 september 2017
Nissan X-Trail

Forum Nissan X-Trail

Reacties van eigenaren

  

, datum: 1 oktober 2016

Ervaring met auto: Dit is inmiddels mijn 5e Nissan X-trail. To.v. de vorige modellen is de huidige X-trail sterk verbeterd. De wegligging is echt goed, het verbruik is door de veranderde vormgeving sterk gereduceerd, de auto is heerlijk ruim en de auto zit vol met accessoires die je al dan niet waardeert. Verkeersbord herkenning, diverse rijhulp systemen, indicatie bandenspanning, lane assist, bi-led koplampen, dakrails, intelligent key, elektrisch schuifdak etc. De zit, op de leren stoelen, is prima, je hebt een goed overzicht over het andere verkeer. De auto is heerlijk ruim, met deze auto heb je eigenlijk nooit een dakkoffer nodig.

Minpunten: het vorige model had in/bovenop het dashboard zo'n handig opbergvak en de dubbele bodem met schuifla werd veel door mij gebruikt.

Uitvoering1.6 Dig T Tekna
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand12.000 km
DealerBunte

Betrouwbaarheid8
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 1 oktober 2016

Ervaring met auto: Waarom een X-trail en geen Qashqai. De X-trail is op alle punten ruimer en mag meer trekken (ingeval van caravan)! Verder is de X-trail een sublieme reisauto. Ook na langere ritten stap je met een goed gevoel uit de auto. Voordeel is en blijft dat je bij dit soort auto's over het overige verkeer heenkijkt, wat autorijden en stuk aangenamer maakt. Verders is de zit in de auto comfortabel, het dashboard overzichtelijk en de cruise-control een uitkomst. Airco werkt prima, eventueel kan het elektrisch schuifdak ook nog verkoeling bieden. Het verbruik is t.o.v. het vorige model sterk verbeterd!

Uitvoering1.6 Dig T Tekna
Bouwjaar2016
In bezit1 jaar
KM-stand12.000 km
DealerBunte

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor8