18 december 2017
Suzuki S-Cross

Forum Suzuki S-Cross

Reacties van eigenaren

  

, datum: 13 december 2017

Ervaring met auto: Alhoewel ik zeer economisch probeer te rijden, is het verbruik 15% hoger dan aangegeven door fabrikant.

Ontvangst van autoradio is ronduit slecht. Bovendien staat er geen DAB op de radio terwijl dit binnen 3 jaar de norm wordt.

emmen maken een vervelend, schurend geluid bij stapvoets aanschuiven in file (met een automaat moet je je voet op de rem houden). Adaptieve cruise control is veel minder goed dan die op mijn vorige auto (VW) en werkt bovendien niet lager dan 40km/u. waardoor je in een file zelf moet werken met je pedalen. Automaat heeft slechts 6 versnellingen. Bij de meeste auto's zijn er dit 7 of 8.

Rammelgeluiden op slechte wegen (in deuren), in het dashbord (zeer vervelend!). Een beetje een teleurstelling!

Uitvoering1.4 Boosterjet AUTO
Brandstofbenzine
Bouwjaar2017
In bezit1 jaar
KM-stand7.500 km

Betrouwbaarheid6
Comfort5
Motor5
  
  

, datum: 10 oktober 2017

Ervaring met auto: Tijdens de inruilactie van Suzuki, mijn Baleno ingeruild voor de S-Cross 1.0 Boosterjet High Executive. De Baleno is technisch een prima auto met alles erop en eraan. Ik ben helemaal verslingerd geraakt aan de Adaptive Cruisecontrol, waamee je nog ontspannender rijdt. Niettemin is de Baleno duidelijk een lichtere auto met een lage instap. Wel ontzettend zuinig in verbruik. Maar het inruilvoorstel was zo interessant, dat ik overstag ben gegaan voor de nieuwe S-Cross. 1.0 H.E. de auto heeft 120 pk en gaat erg rap van zijn plek. Zuinig rijden kan ook, maar dan moet je echt rustig aan doen. 1:19 is haalbaar.

De stoelen zijn veel beter dan de Baleno. Steviger en ruimer. De S-Cross voelt ook veel solider aan. Stuurgedrag is prima, niets op aan te merken. Ruime kofferbak. Groot schuif- kanteldak, dual zone climate control, uitgebreid infotainment systeem met ingebouwde navigatie, bluetooth smartphone connectie voor zowel Android als Ios. Kortom, ondanks de meerprijs t.o.v. de Baleno, toch erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Ervaring met verkoop: Auto is gekocht bij klok en Thissen in Heemskerk. Uitstekende garage, waar nog ruim de tijd voor je wordt genomen.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2017
In bezit1 jaar
KM-stand1.000 km

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 6 oktober 2017

Ervaring met auto: Wij zijn tevreden met onze S-Cross, komen uit een Peugeot 508 diesel station van 2013, ook een fijn auto , maar was te laag voor ons met instappen. De S -ross doet het prima ook met de caravan naar Oostenrijk geen enkel probleem.

De wegligging is goed. Ken verder geen enkel probleem met de auto was sommigen hebben. Wij raden de auto iedereen aan, erg zuinig en betrouwbaar.

Uitvoering1.6 High Exclusive
Brandstofbenzine
Bouwjaar2015
In bezit2 jaar
KM-stand61.500 km
DealerEefde

Betrouwbaarheid8
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: 4 oktober 2017

Ervaring met auto: De eerste kilometers vallen niet tegen, het is zeker een verbetering t.o.v de S-Cross hier voor, m.b.t weg gedrag, geluid en motor prestatie.

Tot nu toe een min puntje; mijn samsung S5 en de S7 werken niet via de USB-poort op het mooie dashboard. Jammer.

Uitvoering1.0 Boosterjet
Brandstofbenzine
Bouwjaar2017
In bezit1 jaar
KM-stand1.000 km
DealerNassau

Betrouwbaarheid8
Comfort8
Motor8
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 15 augustus 2017

Ervaring met auto: Sinds 1 week in het bezit (1.0 Boosterjet Exclusive uitvoering). Auto stuurt strak en ligt goed op de weg. Erg comfortabel. De zuinigheid nog niet echt kunnen testen, komt met de 1e tankbeurt. Enige minpuntje vind in nog de geluidskwaliteit. Iemand suggesties voor andere geluidsboxen?


Brandstofbenzine
Bouwjaar2017
In bezit1 jaar
KM-stand2.500 km
DealerCitam

Betrouwbaarheid8
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 13 augustus 2017

Ervaring met auto: Enkel rammel aan bestuurdersraam.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2016
In bezit1 jaar
KM-stand17.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 3 juli 2017

Ervaring met auto: Het enige waar ik last van heb is het linker voorportier raam. Bij hobbels in de weg hoor ik een licht rammeltje, soort knisperend geluid. Het lijkt of er wat ruimte zit in de raam geleider. Neem ik mee bij de eerste beurt.

Ik heb veel merken gereden, waarvan ook 3 Swifts, maar ook Opel, Ford, Citroen en Skoda. Deze S-Cross is gewoon een prima auto met een hele goede wegligging. Kan het bijna vergelijken met de Swift. Ik mag, ook als motorrijder, graag wat harder door de bochten sturen dan de gemiddelde automobilist. Niets mis mee. Verder een complete auto en comfortabel. Ook voor vakantie een prima bagage ruimte, welke flexibel in te delen is. Kortom: een AANRADER!

Uitvoering1.0 Booster Jet
Brandstofbenzine
Bouwjaar2017
In bezit1 jaar
KM-stand6.000 km
DealerBalvert

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
 
Reactie van: Janenjo, datum: 4 augustus 2017

Antwoord: Kan je de oorzaak eens doorgeven van je linker voorportier als het opgelost is? wij hebben hetzelfde probleem linkerraam vooral als wind op autostrade drukt hartelijk Dank Naam Jo Vermang

 
Reactie van: Amberlino, datum: 13 augustus 2017

Antwoord: Laat je mij ook iets weten heb juist het zelfde probleem
Mvg

 
Reactie van: Glvandenburg, datum: 11 oktober 2017

Antwoord: Wij hebben ook veel problemen met de ramen, ondertussen zijn de deurstrips vervangen. Het getik en gerammel van de ramen is weg,maar na de reparatie 4 maanden geleden komt het weer terug. We hebben de indruk dat de wind gewoon door het raam blaast.Ondertussen met moeite iemand van de importeur gesproken. En zonder in de auto te rijden werd mij verteld dat dit zo hoort, het is de produktie van de deur. Er wordt geen aktie ondernomen en hier zijn we het niet mee eens voor een auto die net een jaar oud is en van af het begin een bron van ergenis is. Ook het volume van de radio is variabel, wordt niets aan gedaan omdat de dealer het niet hoort. Ook problemen met de navigatie, erg jammer.

 
Reactie van: C. Dekker45, datum: 17 november 2017

Antwoord: Ik begrijp u probleem niet met u radio en navigatie. Bedoelt u dat de volume regeling niet werk bij het rijden? Wat wat is dan het probleem met u navigatie?

Ik heb nu mij tweede S-Cross mei 2017 geleverd 1,4 automaat met het systeem van die 4 vakjes en dat werkt goed.

 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 »