18 december 2017
Mitsubishi Space Star

Forum Mitsubishi Space Star

Reacties van eigenaren

  

, datum: 20 februari 2015

Ervaring met auto: De auto gekocht toen hij 11 maanden oud was, deze is geimporteerd uit Duitsland.

Probleemloze en fijne auto tot vorige week. Hij wilde niet meer starten. Wij dachten aan een lege accu ivm de korte ritjes maar dit bleek niet zo te zijn.

Hij is opgehaald door Herman Jubbega V.O.F. te Meppel. De nokkenas steller is vervangen (op advies van de importeur), de reservesleutel is geprobeerd maar niets hielp. Na 2 dagen onderzoek bleek dat er teveel benzine werd aangevoerd (hij verzoop). Dit is aangepast en met meerdere proefritten wel starten niet starten bleek het op het eind toch goed te zijn.

Vandaag de auto weer opgehaald en hij rijdt weer goed. Ik vind het wel raar omdat de Mits voor onze een hele investering was en we een probleemloze auto wilde. Dit geeft toch wel een raar gevoel voor de betrouwbaarheid.

Wel een dikke pluim voor de Mitsubishi dealer te Meppel, altijd goed overleg gehad en bij ophalen alle tijd genomen om alles uit te leggen.

Uitvoering1.0 Inform
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar
KM-stand28.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort7
Motor8
  
 
Reactie van: Paulderoyvanzuydewijn, datum: 31 maart 2015

Antwoord: Een ingevoerde auto uit Duitsland/Belgie zijn in de meeste gevallen schade of probleemauto's, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Ik spreek uit ervaring en heb zelf in het verleden tientallen(oldtimer) auto's uit het buitenland gehaald. Een gewoon eerlijke auto hoeft immers niet geexporteerd te worden. Het is een goede handel met soms flinke winsten. Het zijn ook vaak alleen populaire vrij nieuwe auto's die ingevoerd worden, die snel iets aantrekkelijker wordt aangeboden. De Mitsubishi-dealer zal natuurlijk zijn best doen om het op te lossen, want slechte reclame is niet goed voor een dealer. Ik hoop dat uw probleem nu is opgelost en wens u nog veel rijplezier met de Space Star. Een Space star rijder.

  

, datum: 22 januari 2015

Ervaring met auto: Zeer tevreden. Betrouwbaar en lekker veel ruimte. De uitrusting is echt super compleet. Climate controle werkt uitstekend net als de verwarming en ventilatie. Het met leer beklede stuur en pook liggen fijn in de hand. De 4 electrische ramen en de grote buitenspiegels ook electrisch, goed zicht. Alles mooi in kleur. Keyless entry met startknop om auto te starten, sleutels in zak voldoende.

De startknop zit links net zoals bij Honda wat ergonomisch juist beter en handiger is dan rechts. Met rechts bedien je meteen de pook of klimaatregeling of radio. Slim gedaan. Het instrumentarium is compleet, goed afleesbaar en mooi verlicht. De auto-verlichting, zelfs regensensor werken goed. De standaard aanwezige lichtmetalen wielen sportief. De dakspolier met 3e LED remlicht staat ook goed.
Stoelen, stuur, gordels en ook de hoofdsteunen goed verstelbaar. Opbergruimte is er genoeg ook voor bekers en flessen. Nergens kaal plaatwerk keurig afgewerkt. Verbruik 1:20 tot 1:23 afhankelijk van rit en andere omstandigheden.
Lekker comfortabele auto ook na paar uur geen klachten.

UitvoeringIntense Luxe
Bouwjaar2013
In bezit2 jaar
KM-stand28.000 km
DealerHerwers

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor10
  
  

, datum: 17 januari 2015

Ervaring met auto: Ik heb nu 3 jaar in een Nissan Pixo accenta met airco gereden en ik was hier eigenlijk wel tevreden over. Vlot en soepel karretje, maar in stadsverkeer gaat het benzineverbruik naar 1/15. Op snelweg haal ik met redelijk behoedzame rijstijl 1/20,5.

Nu ben ik flink aan het speuren geweest naar een opvolger die het nog beter doet. In eerste instantie ging ik voor de nieuwe Suzuki Celerio. En wel om het feit dat deze zuiniger is dan alle kleintjes op de markt. 1/27,8 . Maar de praktijk moet dat nog bewijzen. Ze komen in februari op de weg. Maar zoveel luxe als de Space star heeft, gaat de Suzuki veel meer kosten. Toen ik de Space Star aan de tand ging voelen, heb ik mijn besluit toch maar veranderd. De Intense uitvoering is zo compleet, dat vind je nog niet in een duurdere auto. Bovendien heb ik met verschillende dealers onderhandeld en ben tot een zeer tevreden resultaat gekomen wat prijs en inruil betreft.

Op 4 februari ga ik mijn Space Star halen bij de dealer en ga dan ook verslag uitbrengen over het rijden met deze auto. Ik ben in ieder geval verheugd te zien dat er een hoop positieve berichten zijn over de Space Star. Tot ziens!

Uitvoering1.0 Intense
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand14 km
DealerDriessen

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Paulderoyvanzuydewijn, datum: 25 januari 2015

Antwoord: En nu ook nog standaard 5 jaar Mitsubishi garantie, zonder bijbetalen!

 
Reactie van: Zuidema. H, datum: 27 november 2015

Antwoord: Injectie motoren hebben super benzine nodig bijvoorbeeld BP Ultimate, je rijdt veel zuiniger en schoner en voor de injectoren is het veel beter en blijven schoon.

 
Reactie van: Jong37, datum: 26 november 2016

Antwoord: Ik heb nu een Space Star uit 2015 en wat mij opvalt is de ontzettend weke vering. Een drempel hoeft je nog geen eens hard te nemen en de achterkant zit al aan het eind van zijn vering wat je hoort omdat hij dan op de rubber blokken veert. De bumper aan de voorkant beschadigt ook snel aan de onderkant vanwege de weke vering. Vandaar kreeg ik een kuiltje net voor de drempel wat als aardig gepaard ging met een bonk en jahoor, onderkant van de spoiler beschadigt, maak daar dan tenminste een strip die als eerste met de weg in contact komt inplaats de spoiler. Verder fijne auto.

  

, datum: 16 januari 2015

Ervaring met auto: Precies wat ik zocht: een ruime stille luxe betrouwbare 5 persoons auto die bovendien zuinig is. Heerlijk comfortabel kleine draaicirkel, Mooi afgewerkt. Japanse techniek 3 jaar garantie en voor slechts 200 euro (actieprijs) verlengd naar 5 jaar garantie. Een erg fijne wagen nog niet 1 negatief punt kunnen ontdekken. Bovendien fijne dealer die meedenkt en afspraken na komt. Klantvriendelijk dus.

Uitvoering1.0 Intense
Bouwjaar2013
In bezit2 jaar
KM-stand12.000 km
DealerHerwers

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor10
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 11 januari 2015

Ervaring met auto: Probleemloze ruime stille luxe en comfortabele auto waar ik 1 op 21 gemiddeld mee rijdt. Hoe langer je in de Spacestar rijdt des te meer ga je deze waarderen.

Uitvoering1.0
Bouwjaar2014
In bezit1 jaar
KM-stand11.000 km
DealerHerwers

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
 
Reactie van: Zuidema. H, datum: 27 november 2015

Antwoord: Uw review klopt, helemaal mee eens rijdt super goed stuurt super goed en veert beter dan de stuiterbak Twingo. Wel tank ik super omdat het een injectie motor is rij je nog zuiniger.

  

, datum: 6 januari 2015

Ervaring met auto: Pettig rijdende ruime auto. Lekker comfortabel De uitrusting enorm compleet. Openen, sluiten en starten zonder sleutel. Climate Control Automatische airco, Goede radio/cd mp3 speler, usb werkt ook prima, 4 electrische ramen en electrische en verwarmde spiegels, mistlampen, automatische verlichting, regensensor. Fijn leren stuur en pook. Privacy glas wel naar buiten maar niet naar binnen kijken ideaal en staat hem goed. Keurig afgewerkt en vrolijke details op dashboard en op roosters. Stoel en stuur goed verstelbaar. Hoofdsteunen kunnen hoog genoeg. Verbruik gemiddeld 5 liter/100km. Start/stop systeem werkt perfect. Opbergruimte en bekerhouders genoeg. Geen rammels of kraakjes. Kortom uiterst tevreden met de Star.

Uitvoering1.0
Bouwjaar2014
In bezit1 jaar
KM-stand8.100 km
DealerHerwers

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor9
  
  

, datum: 3 januari 2015

Ervaring met auto: Spacestar bevalt goed. De nieuwe mivec motor is zuinig en stil. Het is geen racemonster maar komt ook op snelweg goed mee. Genoeg comfort, geen harde stuiterbak. Buitenspiegels groot goed zicht. Alle luxe aan boord. Heeft nu 1 beurtje gehad verder niets.

UitvoeringIntense 1.2
Bouwjaar2013
In bezit2 jaar
KM-stand23.000 km
DealerDeinum

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
 
 
« 1 2 3 4 5 »