24 oktober 2016
Mitsubishi Space Star

Forum Mitsubishi Space Star

Reacties van eigenaren

  

, datum: 31 augustus 2016

Ervaring met auto: Voordelen: ruime auto , zuinig, comfortabel

Nadelen: bij de eerste beurt 20.000 km de remblokken al vervangen, bij 40.000 remblokken en schijven vervangen. Hoog toerental, en wanneer je de airco inschakelt, is de Space Star niet meer vooruit te branden. Bij een korte invoegstrook snelweg, kan je de space Star niet op snelheid krijgen, wat resulteert in gevaarlijke situaties.

Uitvoering1.0
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar
KM-stand45.000 km
DealerZeist

Betrouwbaarheid8
Comfort8
Motor5
  
  

, datum: 22 juli 2016

Ervaring met auto: Veel storing met stop en go knippert vaak, ook bij warme motor.

Uitvoering1.0
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand8.000 km
DealerWesselink

Betrouwbaarheid3
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 28 september 2015

Ervaring met auto: Mijn eerste echte kleine auto. Zwabbert een beetje over de snelweg. Wordt wat luidruchtig boven de 100 km/uur. Alleen zuinig (betrekkelijk begrip) bij zeer behoedzaam rijden. Tot nu toe 19,5 km/liter. Bij vlot rijden terug naar 16,5 km/liter. Bediening van de boordcomputer zit op een onmogelijke plaats. En de informatie van verbruik en tankinhoud is dubieus.

Uitvoering1.2 CVT
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand3.000 km
DealerWilmink

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: D. Boer74, datum: 14 juni 2016

Antwoord: Ik heb een Space Star nu 2 maanden en mijn benzinemeter geeft aan bij 420 kilometer dat ik moet tanken en dan gaat er maar 25 liter in. Mijn benzine-indicator knippert dan en er zou 35 liter in gaan. Wie heeft dat ook en wat is er aan te doen, de garage zegt dat is normaal er zou geen 35 liter in gaan?

  

, datum: 23 februari 2015

Ervaring met auto: Demo Intense uitvoering gekocht en inmiddels heb ik er 12.000 km mee gereden. Stap er elke dag met plezier in. Spacestar heeft meer ruimte dan je verwacht hij is maatje groter dan Picanto, i10, up , 108 of Twingo dat merk je wel. Is beter te vergelijken met Micra. Vindt hem lekker rijden ligt goed op de weg.

De lichtmetalen wielen en mooie dakspoiler met 3e Led remlicht staat mooi sportief. Er zitten erg luxe opties op. Keyless entry openen, starten/stoppen zonder sleutel, vier electrische ramen electische en verwarmde spiegels, mistlampen, vijf zitplaatsen, uitgebreide boordcomputer, lichtsensor en regensensor, mooie radio/cd/mp3 met aux en usb in dashboardkastje. Lederen stuur en pook. Alles mooi in kleur. Vindt super fijne wagen.

Uitvoering1.0 Intense
Bouwjaar2014
In bezit1 jaar
KM-stand12.000 km
DealerHerwers

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor9
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 20 februari 2015

Ervaring met auto: De auto gekocht toen hij 11 maanden oud was, deze is geimporteerd uit Duitsland.

Probleemloze en fijne auto tot vorige week. Hij wilde niet meer starten. Wij dachten aan een lege accu ivm de korte ritjes maar dit bleek niet zo te zijn.

Hij is opgehaald door Herman Jubbega V.O.F. te Meppel. De nokkenas steller is vervangen (op advies van de importeur), de reservesleutel is geprobeerd maar niets hielp. Na 2 dagen onderzoek bleek dat er teveel benzine werd aangevoerd (hij verzoop). Dit is aangepast en met meerdere proefritten wel starten niet starten bleek het op het eind toch goed te zijn.

Vandaag de auto weer opgehaald en hij rijdt weer goed. Ik vind het wel raar omdat de Mits voor onze een hele investering was en we een probleemloze auto wilde. Dit geeft toch wel een raar gevoel voor de betrouwbaarheid.

Wel een dikke pluim voor de Mitsubishi dealer te Meppel, altijd goed overleg gehad en bij ophalen alle tijd genomen om alles uit te leggen.

Uitvoering1.0 Inform
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar
KM-stand28.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort7
Motor8
  
 
Reactie van: Paulderoyvanzuydewijn, datum: 31 maart 2015

Antwoord: Een ingevoerde auto uit Duitsland/Belgie zijn in de meeste gevallen schade of probleemauto's, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Ik spreek uit ervaring en heb zelf in het verleden tientallen(oldtimer) auto's uit het buitenland gehaald. Een gewoon eerlijke auto hoeft immers niet geexporteerd te worden. Het is een goede handel met soms flinke winsten. Het zijn ook vaak alleen populaire vrij nieuwe auto's die ingevoerd worden, die snel iets aantrekkelijker wordt aangeboden. De Mitsubishi-dealer zal natuurlijk zijn best doen om het op te lossen, want slechte reclame is niet goed voor een dealer. Ik hoop dat uw probleem nu is opgelost en wens u nog veel rijplezier met de Space Star. Een Space star rijder.

  

, datum: 22 januari 2015

Ervaring met auto: Zeer tevreden. Betrouwbaar en lekker veel ruimte. De uitrusting is echt super compleet. Climate controle werkt uitstekend net als de verwarming en ventilatie. Het met leer beklede stuur en pook liggen fijn in de hand. De 4 electrische ramen en de grote buitenspiegels ook electrisch, goed zicht. Alles mooi in kleur. Keyless entry met startknop om auto te starten, sleutels in zak voldoende.

De startknop zit links net zoals bij Honda wat ergonomisch juist beter en handiger is dan rechts. Met rechts bedien je meteen de pook of klimaatregeling of radio. Slim gedaan. Het instrumentarium is compleet, goed afleesbaar en mooi verlicht. De auto-verlichting, zelfs regensensor werken goed. De standaard aanwezige lichtmetalen wielen sportief. De dakspolier met 3e LED remlicht staat ook goed.
Stoelen, stuur, gordels en ook de hoofdsteunen goed verstelbaar. Opbergruimte is er genoeg ook voor bekers en flessen. Nergens kaal plaatwerk keurig afgewerkt. Verbruik 1:20 tot 1:23 afhankelijk van rit en andere omstandigheden.
Lekker comfortabele auto ook na paar uur geen klachten.

UitvoeringIntense Luxe
Bouwjaar2013
In bezit2 jaar
KM-stand28.000 km
DealerHerwers

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor10
  
  

, datum: 17 januari 2015

Ervaring met auto: Ik heb nu 3 jaar in een Nissan Pixo accenta met airco gereden en ik was hier eigenlijk wel tevreden over. Vlot en soepel karretje, maar in stadsverkeer gaat het benzineverbruik naar 1/15. Op snelweg haal ik met redelijk behoedzame rijstijl 1/20,5.

Nu ben ik flink aan het speuren geweest naar een opvolger die het nog beter doet. In eerste instantie ging ik voor de nieuwe Suzuki Celerio. En wel om het feit dat deze zuiniger is dan alle kleintjes op de markt. 1/27,8 . Maar de praktijk moet dat nog bewijzen. Ze komen in februari op de weg. Maar zoveel luxe als de Space star heeft, gaat de Suzuki veel meer kosten. Toen ik de Space Star aan de tand ging voelen, heb ik mijn besluit toch maar veranderd. De Intense uitvoering is zo compleet, dat vind je nog niet in een duurdere auto. Bovendien heb ik met verschillende dealers onderhandeld en ben tot een zeer tevreden resultaat gekomen wat prijs en inruil betreft.

Op 4 februari ga ik mijn Space Star halen bij de dealer en ga dan ook verslag uitbrengen over het rijden met deze auto. Ik ben in ieder geval verheugd te zien dat er een hoop positieve berichten zijn over de Space Star. Tot ziens!

Uitvoering1.0 Intense
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand14 km
DealerDriessen

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Paulderoyvanzuydewijn, datum: 25 januari 2015

Antwoord: En nu ook nog standaard 5 jaar Mitsubishi garantie, zonder bijbetalen!

 
Reactie van: Zuidema. H, datum: 27 november 2015

Antwoord: Injectie motoren hebben super benzine nodig bijvoorbeeld BP Ultimate, je rijdt veel zuiniger en schoner en voor de injectoren is het veel beter en blijven schoon.

 
 
< 1 2 3 4 >