23 oktober 2016
Volvo V40

Forum Volvo V40

Reacties van eigenaren

  

, datum: 15 maart 2013

UitvoeringT4 Rdesign
Brandstofbenzine
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar
KM-stand1.000 km
DealerDe Jong

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor6
  
  

, datum: 14 december 2012

Ervaring met auto: Perfecte auto geleverd door een perfecte dealer (NIHAM).
Verbruik tot nu toe 4.5/100, weinig geluid van motor en afrolgeluiden.
Ik kom uit een Audi-familie, maar Volvo mag zich met deze auto op de borst kloppen.

UitvoeringSummum D2
Brandstofdiesel
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand1.150 km
DealerNiham

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 4 november 2012

UitvoeringSummum
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand3.600 km
DealerVos

Betrouwbaarheid7
Comfort6
Motor8
  
 
Reactie van: Ahalma, datum: 20 november 2012

Antwoord: Heb hier met de D3 geen last van. Heb de temp op 21 C en de climate control op auto werkt prima en de auto is snel warm en comfortabel.
Verbruik is alleen wel minder gunstig dan verwacht.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 21 juni 2012

Ervaring met auto: Wanneer je kritiek op deze auto levert, loop dan maar snel door want daar zit niemand op te wachten en heeft helemaal geen zin. Maar een (toekomstige) Volvo rijder die graag in zou willen stappen... ik kan je vertellen er gaat een wereld voor je open! Er zijn 3 woorden om deze Volvo te beschrijven. Ik zeg: Volvo. For Life


Brandstofdiesel
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
DealerSvala

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor9
  
 
Reactie van: Topper, datum: 26 juli 2012

Antwoord: Schitterende auto, helemaal waar!
Heb auto met eigen ogen aanschouwd, een half uur lang, maar de verkopers waren nors(onvriendelijk) en deden geen moeite om mij een auto te verkopen?
Volvo verlaagt zich hopelijk niet tot het "wilt u een auto dan moet U dat vriendelijk vragen merk" zoals er wel een paar premium merken te bedenken zijn!
Maar gelukkig zijn er meer bakkers die brood verkopen, gemiste kans voor Volvo!
Ik zeg: Volvo, jammer.

 
Reactie van: Ljas. Kloos, datum: 6 augustus 2012

Antwoord: Ik heb dezelfde ervaring met een verkoper. Het leek erop dat hij niet mij, maar ik hem iets moest verkopen. Hij kwam traag met informatie en ik moest hem opporren. Het was een auto merk van de allure van Volvo onwaardig. En zo ga je niet met een serieuze klant om.

 
Reactie van: Petenpet, datum: 25 augustus 2012

Antwoord: Vandaag bij een Volvo-dealer in Maastricht geweest voor de tweede keer om koppen met spijkers te slaan (lees: auto te kopen).
Het inruilaanbod was, hoe zeg ik het vriendelijk, bedroevend en ik vroeg hem om het onderste uit de kan te halen voor mij. Hij kwam met een inruilprijs die welliswaar 250 euro hoger, lag maar dan moest ik vandaag beslissen (heel dreigend) want als ik me nog bedenken moest, bedacht hij zich ook nog eens. U begrijpt dat ik mijn geld ergens anders besteed heb. Volvo foei!

 
Reactie van: Jjslagter, datum: 25 augustus 2012

Antwoord: Tijdens mij zoektocht naar een nieuwe lease auto ben ik bij 3 Volvo dealers geweest. Moet zeggen dat ik overal goed en correct behandeld ben. Bij de een is wat meer aarzeling dan bij de andere om op de klant af te stappen.

Eenmaal in gesprek is er volle aandacht en toewijding om alle vragen te beantwoorden.

Heb intussen 2 keer proefrit gemaakt, alleen en met mijn huisgenoten. Auto voelt goed aan, rijdt goed en is voor de klasse waarin hij geplaatst is, best ruim. Zelfs achterin kan nog een volwassen persoon zitten met enig comfort.

Al met al een Volvo V40 besteld bij de lease maatschappij.

 
Reactie van: Fam. Vanderwielen, datum: 2 oktober 2012

Antwoord: in Boxmeer zit een dealer en heeft een liefhebbers verkoper in dienst (Rob). Mijn ervaring was een feestje en ze hebben nog steeds geen handtekening maar ik ben wel super geinformeerd kreeg zonder vragen de sleutel in mijn hand gedrukt en moest het eerst maar eens gaan ervaren met een T3. Daarna met de koffie vers gezet een zeer perfecte begeleiding naar een mogelijke koop ondergaan. Top!

 
Reactie van: Petenpet, datum: 13 oktober 2012

Antwoord: Ik ben naar Den Haag gereden op aanraden van een collega (vanuit Limburg) en heb bij Niham een V40 gekocht. Ik voelde mij meteen op mijn gemak en werd zoals het hoort als klant behandeld, goed geinformeerd, niet opdringerig, lekkere koffie.
Bij Niham zijn de medewerkers ook allemaal Volvo-adepten met liefde voor het merk.
Kijk, zo kan het dus ook.

 
Reactie van: R. O. Bert, datum: 3 november 2012

Antwoord: Ben met een vriend geweest vanmiddag bij Niham Forepark te Den Haag. Wat een verademing vergeleken met andere showrooms die we eerder op de dag bezochten.
Inderdaad, niet opdringerig, uitstekend geinformeerd door vriendelijke en betrokken personeel.
En -niet te vergeten- wat is de V40 (T4 Summum) een prachtige machine. Niham ziet mij in de nabije toekomst terug.

 
Reactie van: Rietdon, datum: 6 januari 2013

Antwoord: Wij zijn prettig behandeld in Heerlen op de autoboulevard alles werd goed uitgelegd door Sander. Wij hebben een proefrit gemaakt en waren overtuigd geen inruil dus konden wij goed zaken doen.
Auto is besteld, wordt maart 2013

 
Reactie van: Gunther. Geeraerts2, datum: 10 mei 2013

Antwoord: Testrit gedaan met de D2 en vond de motor toch een beetje hol, hoge toeren laten gaan zijn nodig om wat koppel te genereren. Ophanging en geluidsisolatie subliem.
Owv motortechnologie, ben ik toch voor de nieuwe golf VII gegaan die een sublieme 2.0 TDI met automaat kan leveren. D3 van volvo is een alternatief, maar zelfs de verkoper van Volvo gaf toe dat Volvo op motorgebied achter loopt tov VW Audi.

 
Reactie van: Direc063, datum: 10 juli 2014

Antwoord: Ook ik ben net als Rietdon in Heerlen bij de autoboulevard geweest bij Sander. Heel netjes behandeld, niet opdringerig en ook een mooie inruilprijs voor mijn huidige auto. Dus die keuze was snel gemaakt.

 
Reactie van: Nomail, datum: 16 oktober 2015

Antwoord: Bij het verkopen van een nieuwe wagen zijn ze allemaal wel beleefd en vriendelijk. Van zodra er problemen zijn kan dit rap omslaan. Leg je oor eens goed te luisteren bij verschillende klanten van de garage. Er zijn altijd wel wat klanten in de zithoek die wachten wegens het onderhoud.

 
 
< 1 2 3 4 >