23 mei 2018
Feedback
BMW 3-Serie

Forum BMW 3-Serie

Reacties van eigenaren

  

, datum: 16 februari 2015

Ervaring met auto: Auto middels import aangeschaft, zeker aan te raden!

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Uit ervaring weet ik dat merkdealers (Mercedes) behoorlijk aan de prijs zitten bij het onderhoud. Ben erg tevreden over mijn merk onafhankelijke dealer om de hoek waar ik altijd welkom ben en op ieder moment wordt geholpen als er iets loos aan de auto is. De dealer bezit alle uitlees apparatuur en gebruikt (op eigen verzoek) altijd originele onderdelen.

Reageer Nieuw
Uitvoering318
Brandstofdiesel
Bouwjaar2013
In bezit2 jaar
KM-stand30.000 km

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor9
  
  

, datum: 14 juli 2014

Ervaring met auto: Koop nooit een 3-Serie F30 en zeker niet nij Renova. Stuur wiebelt, stuurt zwaar, nieuw stuurhuis gemonteerd en nog knudde. De auto is van 27-5-2014 en is nu 5x bij RENOVA geweest en 2x bij importeur.

Renova gaat nu ontwijkend gedrag vertonen ondanks dat zij door BMW Nederland op de hoogte zijn gesteld van mijn ongenoegen. Mijn advies is koop NOOIT EEN BMW maar lekker een AUDI.

Nieuw
Uitvoering320d Automaat
Brandstofdiesel
Bouwjaar2014
In bezit1 jaar
KM-stand9.000 km
DealerRenova bv

Betrouwbaarheid2
Comfort1
Motor6
  
 
Reactie van: Jorritbovenkamp, datum: 16 oktober 2014

Antwoord: Hallo Roelvinken,

Het spijt mij voor u dat u zo weinig plezier van uw BMW heeft! Als u hem voor een zacht prijsje weg wil doen, met alle gebreken erbij, dan hou ik mij aanbevolen! Ik wil eventueel wel een deal met u maken, ik heb een A4 van maart 2014, daar wil ik wel van af, omdat ik vergelijkbare klachten als u heb, helaas. Maar als ik dan toch klachten heb, dan maar liever in een BMW.

mvg,

mvg Jorrit

 
Reactie van: Brenninkmeyer53, datum: 3 november 2014

Antwoord: Het gaat hier om een lease auto dus gaat niet lukken.

Sterkte met uw auto. Moet wel zeggen dat ik 10000x meer vertrouwen heb in PON organisatie dan in die ballentent van Renova in Tilburg en BMW Nederland.

 
Reactie van: Zico719, datum: 3 januari 2015

Antwoord: Ik zeg maar 1 ding...Mercedes!

 
Reactie van: Hssb. Molenaar, datum: 22 september 2015

Antwoord: Je vergeet dit meest weer snel, maar heb in het verleden ook een maandagochtend BMW gehad. Je wilt het niet weten wat er niet in orde was en ook de andere houding van de verkoop bij het terugkomen van de klachten. Binnen een jaar weer ingeruild en een type genomen die al jaren in productie was, een 325I. Op dit moment ben ik in mijn nopjes met een 335I Touring, wat een beest van een auto!

Gr Hans

Reageer
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!