22 mei 2018
Feedback
Chevrolet Aveo

Forum Chevrolet Aveo

Reacties van eigenaren

  

, datum: 13 november 2012

Ervaring met auto: Voor dat u een Chevrolet koopt moet u bedenken dat u veel waar voor zijn geld krijgt en dat de dingen die niet goed zijn erg lang duren voor ze worden opgelost.

Dealer / importeur: dealer geeft aan bij Chevrolet te moeten zijn importeur geeft aan dat je bij de dealer dien te zijn. Raar maar waar. Hopelijk komt dit bij Chevrolet Nederland terecht en kunnen ze hier nog van leren en eens bij de klant vragen of ze tevreden zijn over hun auto of wat er nog aan moet gebeuren. Ik rijd meerdere Chevrolets en bij mij is nog niet alles opgelost: radio valt weg auto's in dezelfde uitvoering worden toch anders geleverd en 's morgens bij wegrijden een piepend geluid van achterveren schokbrekers wie kan mij de oplossing bieden?

Nieuw
UitvoeringSedan
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand1.000 km
Dealer Van Esch

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor8
  
 
Reactie van: Info, datum: 22 maart 2013

Antwoord: Bij mij is dat ook 's morgens bij het wegrijden ja. Kan Chevrolet hier niet mee voor de dag komen en oplossen?

Zo ook heb ik de radio die steeds wegvalt, maar dit gaat de dealer oplossen? Ik heb twee dezelfde Aveo sedans maar een krijg ik geleverd zonder derde hoofdsteun ik ben hier nog mee bezig maar als je Chevrolet belt nu komt het dan krijg je een callcenter. Verder ben ik erg tevreden over de auto en ga er misschien nog een bestellen, maar dan wel eerst alles oplossen ben nu al een jaar bezig en heb ook bij een van de dealers slechte ervaring.

Reageer
  

, datum: 21 oktober 2012

Ervaring met auto: Ga nu met de diesel rijden omdat ik in 6 maanden bijna 15000 km heb gereden. Verder fijne auto tegen een scherpe prijs gekocht omdat ik de BTW als korting kreeg.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.4 Ltz
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand13.712 km
Dealer van Haren

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor10
  
  

, datum: 18 oktober 2012

Ervaring met auto: Wij hebben onze Aveo nu een paar weken en ook wij voelen dat de auto inhoudt. Volgens onze garage komt het door de airco pomp.
Ik ben benieuwd nu ik dit allemaal gelezen heb wat ze voor oplossing hebben.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.2
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid5
Comfort6
Motor3
  
  

, datum: 20 september 2012

Ervaring met auto: Niet kopen. Ik ben al 7.000 km aan het proberen de auto recht uitgelijnd te krijgen. Ik ben al met dealer 2 bezig, die ook niets doet dan de wagen een week in de garage laten staan. Chevrolet Nederland komt ook niet van de pot af. Ik zou nooit meer Chevrolet kopen service van importeur tot garages waardeloos.

Nieuw
UitvoeringDiesel 1.3
Brandstofdiesel
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand7.000 km
Dealer Van Esch

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Info, datum: 21 oktober 2012

Antwoord: Is u al aangeboden met een soortgelijke auto te rijden: jammer dat u deze ervaring heeft! Ik zou graag de mogelijkheid krijgen u weer plezierig met uw auto te laten rijden! Let wel dat veel auto's de eigenschap hebben op 100 meter 1 meter naar rechts uit te wijken daar het wegdek op veel plaatsen afloopt en daar zijn sommige autos meer gevoelig voor dan andere. U bent van harte welkom in ons bedrijf. Google Van Haren Weurt en voila:-)

Reageer
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 14 juli 2012

Ervaring met auto: Heb deze auto nu enkele dagen en ben tot op heden zeer tevreden. Ik heb ooit zakelijk een Polo BlueMotion diesel gereden. De motor van de Aveo is duidelijk soepeler en krachtiger. Dat scheelt even een hoop schakelwerk t.o.v. de Polo. Wellicht klinkt de Aveo iets rauwer, maar het comfort en de verdere rijeigenschappen doen wat mij betreft niet onder. Als je dan ook nog eens de binnenruimte en de prijs gaat vergelijken is de keuze voor mij snel klaar. Ik heb hem nog BPM vrij gekocht en dat scheelt nogal.
Aan de buitenkant is sommige afwerking helaas wel wat minder (plastic rond de achterlichten vooral). Verder gewoon netjes, fijne stoelen, behoorlijke audio en gewoon heel compleet. Eerste verbruik met rustige rijstijl gemiddeld 4.1/100.

Nieuw
Uitvoering1.3 D
Brandstofdiesel
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand600 km
DealerMulders

Betrouwbaarheid10
Comfort6
Motor8
  
 
Reactie van: Bertramvandijk, datum: 13 augustus 2012

Antwoord: Aanvulling: De eerste 5000 km. zitten er al weer op. Auto bevalt buitengewoon goed. Rit naar Luxemburg heen en terug geeft verbruik van 1:24,5 te zien. Gemeten aan de pomp. Airco aan en kruissnelheid van ongeveer 110 km/uur. Computer geeft dan een verbruik van 1:25 weer.
Verder nog geen echte minpunten aan de auto kunnen ontdekken. Stoelen zitten prima op een lange rit. Op de snelweg aangenaam stil en comfortabel. Gewoon fijne auto en erg tevreden tot dusver.

 
Reactie van: Harald. Kroeze, datum: 9 september 2012

Antwoord: Als je wat duurdere diesel tankt zoals Shell v-power loopt hij nog mooier en zuiniger. Er is in een autoprogramma getest en daar bleek dat met brandstof zoals v-power je motor wat meer vermogen heeft.

 
Reactie van: Bertramvandijk, datum: 5 januari 2013

Antwoord: Aanvulling:

Inmiddels heb ik al weer 16.000 km gereden met mijn Aveo diesel. Eerste beurt achter de rug. Kosten 151 euro en de Aveo voor 480 euro op Continental winterbanden gezet (inclusief stalen velgen). Verder nog steeds zeer tevreden. Geen technische problemen en een gemiddeld (daadwerkelijk gemeten) verbruik van 1:23. Ik rijd wel overwegend snelwegkilometers, maar ook in de stad moet een verbruik boven de 1:20 altijd haalbaar zijn. Absoluut geen spijt van mijn aankoop tot dusver. Gewoon aan auto die heerlijk (volwassen) rijgedrag geeft.

Reageer
  

, datum: 6 juli 2012

Ervaring met auto: Diesel rijdt PRIMA met een gemiddelde van 4.6 /100.
Bij de aanschaf in januari heb ik gelijk 4 seizoen banden erop laten zetten en ben hier ook zeer tevreden op. Over een paar weken de eerst 15.000 km beurt.
Het enige minpuntje: onlangs deed ik mijn portier dicht en kwam de spiegel uit zijn behuizing. Gelukkig hing deze vast aan de bedrading en kon het weer terug zetten een paar dagen later weer. Ik weet niet of dit vaker voorkomt, maar zal het wel melden bij de beurt.

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
  

, datum: 9 juni 2012

Ervaring met auto: Zelf een beetje spijt van het feit dat ik iets te snel beslist heb, anders had ik de diesel genomen! Deze wagen bevalt me geweldig!

Reageer Nieuw
UitvoeringLTZ
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand14.685 km
DealerWimoca

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor8
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 »