24 mei 2018
Feedback
Toyota Verso-S

Forum Toyota Verso-S

Reacties van eigenaren

  

, datum: 23 augustus 2012

Ervaring met auto: Reservewiel kopen

Nieuw
Uitvoering1,3 Vvt-i Dynamic
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand16.000 km
DealerScholten

Betrouwbaarheid10
Comfort5
Motor7
  
 
Reactie van: Scheers-hi, datum: 27 januari 2013

Antwoord: Hoezo? Ik heb ook geen reservewiel in onze Trezia (idem aan Toyota Verso S).
Een winterband past niet in de uitsparing en een thuiskomertje erbij kopen is ook wel overdreven. Wat zijn trouwens de kosten bij Toyota voor een passend wiel.

m vr gr
Henry

Reageer
  

, datum: 8 juli 2012

Ervaring met auto: Ik heb sinds 30 maart een Verso-S Dynamic CVT in het bezit. Wat een mooie praktische wagen, ondanks de beperkte buitenmaten (gelijk aan VW Polo).
Maar ik heb een vraagje: Mijn Verso-S onthoudt niet waar hij gebleven is met de USB stick. (ik heb de uitvoering met het touch media systeem). Na een tankbeurt of een boodschap begint hij weer met afspelen van map 1 liedje 1, heel erg vervelend voor een muziekliefhebben als ik. De dealer zegt dat dit zo hoort, ook Toyota nederland zegt dit. Maar wat ik raar vind is dat hij van de 10 keer dit wel ongeveer 1 keer onthoud. Of wel, of niet zou je zeggen. Ik heb ook al meerdere usb sticks geprobeerd, zit geen verschil in. Heeft iemand hier ervaringen mee die hij wil delen?

Ervaring met verkoop: Perfecte service, goede inruilprijs voor onze 13 jaar oude Toyota Starlet! Ben hier al jaren klant, en een groot gedeelte van de familie ook. Alleen nog maar positieve ervaringen!

Nieuw
UitvoeringDynamic
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand7.500 km

Betrouwbaarheid7
Comfort8
Motor8
  
 
Reactie van: Johnbrielle, datum: 1 februari 2013

Antwoord: Ik heb dezelfde uitvoering, maar bij mij gaat hij verder waar hij gestopt is.
Het enige verschil wat ik lees is dat bij u de nummers in mappen staan, bij mij staan ze achter elkaar op de usb stick en niet in een map, hoop dat dit het verschil is.

 
Reactie van: Hanspollemans, datum: 19 oktober 2014

Antwoord: Beetje laat misschien: Ik zet mijn mp3's in 1 directory op de harde schijf en maak dan de mappen aan (b.v. classic, pop, chansons etc.) dan de USB in de PC en kopieer niet de directory, maar de betreffende mappen. Dan klaar voor gebruik in de auto. Loopt allemaal prima. In het begin problemen met een te goedkope USB-stick: nu verholpen.

Ik heb eergisteren mijn 2e Verso-S gekocht: zeer tevreden. Ik rijd (veel korte afstanden) gemiddeld overall op 5.7 (= 1 : 17,54) Reden waarom ik geen hybride koop. Haal ik hooguit 1:21 mee. Van het aanschaffingsverschil kun je heel wat benzine kopen.

Reageer
  

, datum: 3 juni 2012

Ervaring met auto: Let op dat het stuur goed terug komt in de rechtuitrijstand. Het is moeilijk om rechtuit te rijden, de auto zoekt,je bent steeds bezich met de rechtuirrij correcties. De dealer heeft een nieuw stuurhuis gemonteerd. De auto stuurt nu veel beter en blijft recht op de weg.

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand4.800 km
DealerOudshoorn

Betrouwbaarheid8
Comfort6
Motor5
  
  

, datum: 3 juni 2012

Ervaring met auto: Onze huidige ervaring is meer dan goed. Rijden doet 'ie fantastisch, geen probleem met automaat en ook goed file rijden!!
Het enige wat irritant is dat bij open deur / ladingklep bij lange goederenvervoer ALTIJD het signaalpiepje blijft toeteren bij het niet aanrijgen van de autogordel valt dat juist weer weg. Heel vreemd is die tegenstelling.
Verder... prachtige ruimte, heerlijke combinatie achterstoel / kofferbak (incl. verlaging van bodem).

Reageer Nieuw
Uitvoering1.3 Automaat
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand9.300 km
DealerLouwman

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor8
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 3 juni 2012

Ervaring met auto: Goede, compacte en toch ruime, erg zuinige MPV. Goed bruikbaar en neem een CVT, is eerst wennen maar dan wil je niet meer anders; het is natuurlijk geen sportauto.

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Geen gekke dingen

Ervaring met verkoop: Zeer goed contact

Reageer Nieuw
UitvoeringEsperation
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand16.500 km

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor10
  
  

, datum: 3 juni 2012

Ervaring met auto: Nu 4922 km gereden. Snap nog steeds niet waarom de middeldure uitvoering niet met cruise-control wordt geleverd. Nog een minpunt: bij slecht weer heb je niets aan de achterruitenwisser, die geplaatst is voor landen waar men links rijdt.. Dom, dom.

Verder zeer positief. Eerste tweeduizend ca. 1:15,6 bij drieduizend 16,4 en ik haal nu 17,2. Daar zal het wel rond blijven hangen. 1:20 is een verkooppraatje, maar desalniettemin ben ik tevreden over het verbruik.

Handig:
1 grote ruitenwisser, en geen gedonder meer met het schoonmaken van de voorruit van de Golf Plus, waarvan de wissers niet opgetild konden worden 'plus' dat het daaronder een vergaarbak van bladeren werd. Neerklappen achterbank met de 'portierhandels' is zeer handig.
Wegligging: goed/voldoende (ik race niet meer).
Schakelen: nog nooit zo'n soepel schakelende auto gehad. Pook: perfect geplaatst. Glazen dak: leuk vooral in bos- en bergachtige gebied.
Instap/ruimte: perfect. Bestuurderstoel: kleinere intervallen.

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
DealerCappendijk

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor8
  
 
Reactie van: R. P. Martens, datum: 22 augustus 2012

Antwoord: Ook ik mis de cruise-controle, maar is nog in te bouwen. Zeer fijne auto om in te rijden. Ga 2x per jaar naar Engeland en dan zit de achterwisser wel goed maar voor hier thuis heb je er niets aan, ook al geklaagt bij Toyota, ze weten het en .... jaja.

Over het verbrik ben ik tevreden, In het begin 1op 16, maar nu na acht maanden en 29.000km verder rijd ik de laatste maand 1 op 18 en zelfs wel meer. Houd wel het nieuwe rijden in de gaten en op de snelweg (wat ik veel rij) tusen 110 en 115 (110 echt dus) ejn in de eco stand.

Fijne automaat ook met volle belasting. Ben zeer te vreden.

 
Reactie van: Johnbrielle, datum: 1 februari 2013

Antwoord: Kwam vandaag een collega Verso-S rijder tegen, en het eerste wat hij ook als minpunt had was de achterruitenwisser, hij had ook al een klacht bij de importeur neergelegd.
Zelf heb ik gelijk een cruse contol in laten bouwen van John Gold met snelheidsbegrenzer. Hij werkt perfect alleen samen. Met de cvt automaat is het wennen met bv een tunnel uitkomen dan gaat hij vrij hoog in zijn toeren om de snelheid terug te krijgen, werkt verder heerlijk.

Reageer
  

, datum: 21 mei 2012

Ervaring met auto: Zuiniger dan verwacht, geen probleem om 1:18 te halen. Verder betrouwbaar, deugdelijke Toyota. Een verademing na jaren lang Renault-gedoe.
Minpuntje: de armsteun voor is voor spastische Japanners met een korte bovenarm de rechter! Uit balorigheid maak ik zelf wel een nieuwe (uiteraard instelbaar).

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Goed geholpen bij het instellen van de cruise-control. Prima!

Ervaring met verkoop: Prima geholpen, ondanks tsunami. Eerste levering was niet conform verwachting heel charmant opgelost.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.3 VVT Dynamic
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand5.000 km

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor9
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 »