28 oktober 2016
Peugeot 508

Forum Peugeot 508

Reacties van eigenaren

  

, datum: 14 februari 2012

Ervaring met auto: Prima auto, een feest om in te rijden!

Uitvoering1.6 HDI
Brandstofdiesel
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand19.000 km
DealerNefkens

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor8
  
  

, datum: 5 januari 2012

Ervaring met auto: Heb veel last van beslagen ramen. Het duurt best lang voordat de airco het raam heeft schoon geblazen.
Tevens achterscherm om begagebak mee af te schermen. Bij de eerste de beste hobbel schie deze al naar binnen.
Verder een perfecte auto. Heerlijk rijden met en galzen dak.

Ervaring met verkoop: Lange levertijd.


Brandstofdiesel
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand7.000 km

Betrouwbaarheid7
Comfort9
Motor8
  
  

, datum: 31 december 2011

Ervaring met auto: Mijn Peugeot 508 bevalt mij prima. Comforg tussen Duits en Frans in; niet zo stug als Duitse auto's. Model en interieur om van te dromen. Alm et al een prima auto voor prijs en kwaliteit. Bravo Peugeot!


Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 4 april 2011

Ervaring met auto: Ik maak veel km's en heb in mijn leven veel auto's (merken) gereden, maar de Peugeot 508 is tot aan nu een absolute topper! Prijs kwaliteit zijn uitstekend. Wel direct een terugroepactie gehad, maar verder ontbreekt er niets meer aan.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Met mijn eigen auto alleen een terugroep actie gehad, zonder problemen. Echter de auto van mijn vrouw is hier ook in onderhoud en altijd naar volle tevredenheid. Duidelijke afspraken, vooraf overleg (heel belangrijk) en vriendelijke mensen. In de spitsuren vaak erg druk maar daar kun je rekening mee houden. En zeker niet onbelangrijk onze auto's worden altijd van buiten gewassen. Kortom ik vind het een uitstekende garage.

Ervaring met verkoop: Netjes afgedekt in de showroom.

Uitvoering1.6
Brandstofdiesel
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand8.400 km

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor10
  
 
Reactie van: Paulleduc, datum: 6 november 2011

Antwoord: Absolute topper hoor ik zeggen voor iemand die veel merken auto's heeft gereden: ben je dan auto's zoals Audi, Mercedes,of BMW vergeten, of wil je alleen auto's vergelijken die hier qua kwaliteit onder liggen? Dat mag, maar weet dan dat de definitie van "absolute topper" iets anders is dan wat je probeert te zeggen...
Cudel

 
Reactie van: Jas. Meijer, datum: 23 november 2011

Antwoord: Sinds een half jaar rijd ik de nieuwe 508 SW met 1.6 THP motor. Ik ben het met vorige opmerking eens: absolute topper. En dan kijk ik natuurlijk ook naar de prijs die ik er voor heb betaald. Daarna kan ik BMW, die ik ook heb gehad, en de andere duitse dure merken makkelijk vergeten!

 
Reactie van: Lareido, datum: 26 november 2011

Antwoord: Ik heb ook veel merken gereden, ook Duits. Rij ook veel huurauto's, dus heb enige vergelijking ervaring. Ik moet nu toch ook wel erkennen dat het zogenaamde kwaliteitsverschil in de beleving zit, de status. Dat is natuurlijk ook de marketing achter die zogenaamde premium merken. Objectief verschillen die auto's niet meer met Franse en Japanse modellen van tegenwoordig.

  

Op zoek naar meer Peugeot 508?

Bezoek ook het forum in:


 
 
< 1 2 3 4 >