20 mei 2018
Feedback
Peugeot 508

Forum Peugeot 508

Reacties van eigenaren

  

, datum: 16 augustus 2012

Ervaring met auto: Alleen kleine irritaties zoals ontbreken opbergvakje zonnebril, relatief snel bij hard over drempels rijden, losschieten afdekhoes bagage, navi kan beter (geen TomTom -iveau) en autotelefoon heeft onhandige zoekfunctie. Verder veel rijplezier, hoge prijs/kwaliteitsverhouding.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.6 THP Blue Lease E
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand32.000 km
DealerBastians

Betrouwbaarheid7
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: 17 juli 2012

Ervaring met auto: De Peugeot 508 is knap top design van van de franse autobouwers, die een representatieve auto ontwierpen met een bescheiden uitstraling. Het uiterlijk van deze auto is uitermate strak en ingetogen, er is geen randje of richeltje te veel in het plaatwerk. Premium chique!

Sinds een maand berijd ik een premium hybrid cuatre. En dat is genieten. Deze Premium wagen heeft alle luxe aan boord en is bijzonder comfortabel. Als je het nodig heft, is veel power beschikbaar. De auto kan het, maar hoeft niet. Prettig is de 'Auto' modus, die uitnodigt tot rustig en beheerst rijden. Je voelt je niet gedwongen om te jakkeren op de linker baan. Bijzonder is het brandstofverbruik: de beloofde 3.9l/100km wordt weliswaar niet gehaald, maar een 4,9l/100km is uitermate netjes voor een wagen van dit kaliber. Het geluidsniveau binnen is spectaculair laag.
Het comfort ligt op hoog niveau en komt in de buurt van de Ctroen C5.

Reageer Nieuw
UitvoeringPremium Hybrid4
Brandstofdiesel
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand7.000 km
DealerJaarsveld

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor8
  
  

, datum: 3 juni 2012

Ervaring met auto: Slechtste wagen ooit, eerste Peugeot maar zeker ook de laatste. Staat nu 27.000KM op de teller, constant problemen met de automaat (slecht schakelen) en de board computer (opstarten en reboots), ook de route planner is rond uit slecht op de 1 of andere manier wordt constant de traffic info ingeschakeld, radio wordt daardoor constant onderbroken. Auto is al 4 keer teruggeweest naar de dealer zonder oplossing.

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Rob. Vd. Heijden, datum: 4 februari 2013

Antwoord: Kan deze opmerking alleenmaar onderschrijven. Auto staat nu alweer twee weken in de garage wegens defect in electronisch versnellingssysteem. Begon ook met slecht schakelen enz. Is inmiddels uitgewisseld maar ze blijven met een foutmelding zitten. Is zo complex dat ze nu zelfs in Frankrijk aan het zoeken zijn.
Navi is een drama. Stuur stem linksaf en op kaart rechtsaf. Veel nieuwe wegen van zeker 5 jaar oud staan er nog niet op, ondanks upgrade.
Ontwaseming slecht. Stoel na 39.000 km alweer aan het doorzakken (ben geen zwaargewicht). Brandstofverbruik voor een hybride bar slecht. Doet Toyota het veel beter in. Bij regenweer een drama in je kofferbak. En dat allemaal voor een auto in deze prijsklasse.

Reageer
  

, datum: 14 februari 2012

Ervaring met auto: Prima auto, een feest om in te rijden!

Reageer Nieuw
Uitvoering1.6 HDI
Brandstofdiesel
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand19.000 km
DealerNefkens

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor8
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 5 januari 2012

Ervaring met auto: Heb veel last van beslagen ramen. Het duurt best lang voordat de airco het raam heeft schoon geblazen.
Tevens achterscherm om begagebak mee af te schermen. Bij de eerste de beste hobbel schie deze al naar binnen.
Verder een perfecte auto. Heerlijk rijden met en galzen dak.

Ervaring met verkoop: Lange levertijd.

Reageer Nieuw

Brandstofdiesel
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand7.000 km

Betrouwbaarheid7
Comfort9
Motor8
  
  

, datum: 31 december 2011

Ervaring met auto: Mijn Peugeot 508 bevalt mij prima. Comforg tussen Duits en Frans in; niet zo stug als Duitse auto's. Model en interieur om van te dromen. Alm et al een prima auto voor prijs en kwaliteit. Bravo Peugeot!

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
  

, datum: 4 april 2011

Ervaring met auto: Ik maak veel km's en heb in mijn leven veel auto's (merken) gereden, maar de Peugeot 508 is tot aan nu een absolute topper! Prijs kwaliteit zijn uitstekend. Wel direct een terugroepactie gehad, maar verder ontbreekt er niets meer aan.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Met mijn eigen auto alleen een terugroep actie gehad, zonder problemen. Echter de auto van mijn vrouw is hier ook in onderhoud en altijd naar volle tevredenheid. Duidelijke afspraken, vooraf overleg (heel belangrijk) en vriendelijke mensen. In de spitsuren vaak erg druk maar daar kun je rekening mee houden. En zeker niet onbelangrijk onze auto's worden altijd van buiten gewassen. Kortom ik vind het een uitstekende garage.

Ervaring met verkoop: Netjes afgedekt in de showroom.

Nieuw
Uitvoering1.6
Brandstofdiesel
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand8.400 km

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor10
  
 
Reactie van: Paulleduc, datum: 6 november 2011

Antwoord: Absolute topper hoor ik zeggen voor iemand die veel merken auto's heeft gereden: ben je dan auto's zoals Audi, Mercedes,of BMW vergeten, of wil je alleen auto's vergelijken die hier qua kwaliteit onder liggen? Dat mag, maar weet dan dat de definitie van "absolute topper" iets anders is dan wat je probeert te zeggen...
Cudel

 
Reactie van: Jas. Meijer, datum: 23 november 2011

Antwoord: Sinds een half jaar rijd ik de nieuwe 508 SW met 1.6 THP motor. Ik ben het met vorige opmerking eens: absolute topper. En dan kijk ik natuurlijk ook naar de prijs die ik er voor heb betaald. Daarna kan ik BMW, die ik ook heb gehad, en de andere duitse dure merken makkelijk vergeten!

 
Reactie van: Lareido, datum: 26 november 2011

Antwoord: Ik heb ook veel merken gereden, ook Duits. Rij ook veel huurauto's, dus heb enige vergelijking ervaring. Ik moet nu toch ook wel erkennen dat het zogenaamde kwaliteitsverschil in de beleving zit, de status. Dat is natuurlijk ook de marketing achter die zogenaamde premium merken. Objectief verschillen die auto's niet meer met Franse en Japanse modellen van tegenwoordig.

Reageer
  

Op zoek naar meer Peugeot 508?

Bezoek ook het forum in:


 
 
« 1 2 3 4 »