24 mei 2018
Feedback
Opel Ampera

Forum Opel Ampera

Reacties van eigenaren

  

, datum: 4 oktober 2013

Ervaring met auto: Voorspoiler raakt bij minst of geringste verhoging in het wegdek de grond en geeft een naar geluid. Ik hoopte dat hij er al lang onder uitgereden zou zijn, maar het ding is zeer stootvast en blijft gewoon hangen. Ik denk dat deze spoiler het laatste stukje Co2 uitstoot heeft moeten beperken maar had hem veel liever niet gehad.
Afgelopen zomer zat er condens in mijn beide achterlichten. Dit moet je echt met spoed eruit laten halen omdat lichtcapaciteit behoorlijk afneemt en dat geeft zeer gevaarlijke situatie bij mistig weer.

Nieuw
UitvoeringExecutive
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand29.000 km
DealerStam

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor9
  
 
Reactie van: Miszarik, datum: 31 oktober 2017

Antwoord: Zeker een vast euvel bij de Ampera. Ook condens in beide achterlichten!

Reageer
  

, datum: 14 april 2013

Ervaring met auto: Actie laadpalen van Opel niet zo mooi als het lijkt.

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar
KM-stand900 km
DealerHekkert

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor10
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 10 april 2012

Ervaring met auto: De lak krast wat snel.
Achterin kun je met 2 man die kleiner zijn dan 1m85 zitten.
In de praktijk kan je hooguit 60km op de accu rijden (bij 8 graden celcius).
De kofferbak is klein.
Verder alleen maar lof over deze fantastische auto.

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand300 km
DealerFred Janssen

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor8
  
 
Reactie van: Johanoele, datum: 10 augustus 2012

Antwoord: Ik heb proefgereden, dat was zeer positief. Wat een snelle bak en comfortabel! Door de huidige belastingregels zakelijk zeer interessant.
Ruimte is voor mij minder belangrijk, in mijn huidige wagen heeft zelden iemand achterin gezeten. Maar dat is voor iedereen natuurlijk anders. Ik vond het een luxe ervaring. Mooie wagen om te zien met onderhuidse toptechniek. Na de proefrit weer in mijn auto naar huis. Leek wel een oude locomotief vergeleken met de Ampera. Ik ga koop heel serieus overwegen. Opel heeft er serieus werk van gemaakt.
vriendelijk groet, Johan Oele

 
Reactie van: Henkpeterdegroot, datum: 5 november 2012

Antwoord: Goede auto, maar ook in 2014 niet meer wegenbelastingvrij. Ik rijd nu met mijn Mercedes ruim 1.000 kilometer op een tank (55 liter). Dat elektrische auto's veel zuiniger zijn is dus niet zo.

 
Reactie van: Awo. V. Doorn, datum: 4 oktober 2013

Antwoord: Daar ben ik het dus helemaal niet mee eens. Ik rijd elke dag 88 km heen en weer 88 km terug. Gemiddeld rijd ik per dag zowel heen als terug 56 km en dus totaal 112 km op stroom. Als ik die van de 176 aftrek rijd ik er dus 64 op benzine en dat kost dus 4 liter benzine per dag. Dat kost jou er toch 10 eyri reken mij even voor...
Verder heb ik als eigenaar en dus particulier stroom-tanker op openbare plaatsen nog nooit een rekening gezien. Ik parkeer op heel veel plekken in Amsterdam gratis en is er vrijwel altijd plek. Zelfs aan de boulevard van Scheveningen als ik relaxt, na de file, om uur of half twee aan kom rijden op een uitermate zonnige zondagmiddag.
Bovendien vind ik de 0% bijtelling vele malen belangrijker dan de (beperkt) te betalen wegenbelasting m.i.v. 2014. Deze gaat als kosten de zaak in en kost dus netto ....3x niks vergeleken met al mijn voordelen. Je kan niet een algemeen oordeel vellen, de kosten verschillen enorm per persoon op basis van persoonlijke omstandigheden.

Reageer
  

Op zoek naar meer Opel Ampera?

Bezoek ook het forum in:


 
 
« 1 2 »