29 oktober 2016
Mitsubishi ASX

Forum Mitsubishi ASX

Reacties van eigenaren

  

, datum: 7 maart 2012

Ervaring met auto: Niet te hard op de kofferdeksel drukken om de laatste vakantie tassen erin te krijgen (druk er zo een deuk in).
Wegenbelasting is gunstig, effe wennen want hij stuurt iets anders.
Genoeg been ruimte achterin voor de kids,als de stoel in de verste stand staat. Bij rijder stoel iets verhoogd ivm betere zit (lange benen).

UitvoeringIntro Edition
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand1.500 km
DealerRenses

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor9
  
 
Reactie van: Lindatuin, datum: 9 juli 2012

Antwoord: Ik had het zelfde probleem met de kofferdeksel, ook het sturen is even wennen.

  

, datum: 8 februari 2012

Ervaring met auto: De ASX is beslist een goede aankoop.
Japanse betrouwbaarheid, ze laten je nooit staan. Hiervoor een ford S-Max gehad, was een bak ellende: lielekkage, remklauw vastgelopen, spookelektronica, motor aan de kook vanwege niet werkende ventilator. Daar sta je dan aan het Gardameer met alle koelvloeistof op straat! etc etc. De ASX is mijn tweede japanner, ook Mazda6 gehad en nooit problemen. Kortom, ga op zeker, rijd een japanner.

UitvoeringIntro Edition
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand6.500 km
DealerWilmink

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor8
  
 
Reactie van: Pesj, datum: 29 juli 2012

Antwoord: Fam Mulder,
Hartelijk dank voor de info.

 
Reactie van: Gez. Mulder, datum: 29 juli 2012

Antwoord: Ja, dat kan. Er zit een knopje bij het bedieningselement van de ramen die het regelt.

  

, datum: 31 januari 2012

Ervaring met auto: Mijn vorige advies vind ik na lezing toch wat te ongenuanceerd. Ik begon met te zeggen dat het op zich een goede auto is. Waarom ? Schakelt prima, best wel pittig voor een 1,6 motor, zuinig (gemiddeld 1:15), stuurt mooi direct, goed uitgerust, prima prijs. Mijn garage Van Veldhuizen in Zuidlaren krijgt wat mij betreft de kwalificatie

UitvoeringIntro Edition
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
DealerVeldhuizen

Betrouwbaarheid9
Comfort5
Motor6
  
  

, datum: 9 januari 2012

Ervaring met auto: Heb 2 januari mijn ASX opgehaald en wat blijkt, er zit geen Bluetooth in terwijl het in de lijst met standaard uitrustingen wel vermeld stond. In de garage zeiden ze dat dit er niet in zat en dat de lijst aangepast zou worden. Dit is inmiddels ook gedaan. Had ik dit echter vooruit geweten was ik op zoek gegaan naar een ander merk auto.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand30.000 km
  
 
Reactie van: Basj, datum: 19 april 2015

Antwoord: Ik heb het zelfde gehad. Ik heb die van mij besteld in november 2011, geleverd begin januari 2012. Ik had expliciet gevraagd naar welke variant blue-tooth ingebouwd had. Dat was de (duurste) Instyle variant. Folder meegenomen, op de site gekeken om te comtroleren. Bij levering zat het er niet in. Importeur gebeld en die gingen dan snel de brochure aanpassen en jammer voor je. Moest er maar met de dealer uitkomen.

Verder prima auto overigens. Behalve dat een bobine al stuk is gegaan bij 40.000 km afgelopen februari. Net na de 3 jaaar jarantie. Heel lullig een week na een klein beurt. Dus was in een week zo rond de 800 euro kwijt.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 29 december 2011

Ervaring met auto: Eventuele kopers opgelet: deze auto wordt erg ondergewaadeerd. Ik kan het weten, is al mijn vijfde mits allen probleemloos gereden.

Uitvoering1.6 Intro Ed
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand10.700 km
DealerBoonstoppel

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor8
  
 
Reactie van: Kristofdeloddere, datum: 29 januari 2012

Antwoord: Na verschillende testritten met de directe rivalen zoals Nissan, Kia, VW Tiquan, Hyundai,.. was ik zeer verrast door het rijgedrag van deze wagen, zicht rondom en het algemeen comfort. Mijn vorige wagens waren altijd BMW (geen comfort) en ik moet zeggen ik was wat wantrouwig maar dit was onterecht. Natuurlijk zijn er wat mindere punten zoals geen verlichting achter in de wagen, harde plastiek maar als je de prijs vergelijkt met een zelfde uitgeruste bmw dan is de prijs+ 60.
Ik heb er mij een gekocht een Instyle en de wordt normaal volgende week geleverd.

  

, datum: 1 december 2011

Ervaring met auto: Op zich best wel goede auto, maar teveel dingetjes vallen tegen waardoor deze auto zich eigenlijk niet kan meten met zijn directe concurrenten. Bij het schakelen valt het toerental niet direct terug, stoelen zijn vlak en slecht verstelbaar, de verstellingshandle van de zitting is gammeltjes, de wangen van de rugleuningen staan zo ver uit elkaar dat je er geen enkele steun aan hebt, de contactsleutel is er nog een van 20 jaar geleden een broekzak doorborend model. Vering bij verkeersdrempels slecht, rechtuitstabiliteit matig, weggedrag bij hoge snelheden vaag, vooral bij wind, zielig toetertje, geen bergvak rugleuning chauffeur, demping klepje handschoenkastje onnodig en lastig, veel kabaal bij terugzetten achterbankleuning, verlichting op schakelaars armleuning chauffeur ontbreekt, geen verlichte aanwijsstreepjes bij klimaatregeling, veel motorgeluid bij hoge snelheden, manual onnodig complex.

Uitvoering1.6 Intro Edition
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
DealerVeldhuizen

Betrouwbaarheid9
Comfort5
Motor7
  
 
Reactie van: Mebaellen, datum: 10 januari 2012

Antwoord: Helaas moet ik het met Dhr vander Haven eens zijn met de op somming van de punten, echter ik heb waarschijnlijk nog een belangrijker punt de climacontrol.
De sensor hier van bevind zich rechs naast het stuur vlak boven knie hoogte wat de metingen niet ten goede komt.
Als je hem gebruikt begint hij in het begint te raassen om op temperatuur te komen en als hij dat volgens de sensor is gaat hij zwaar koelen wat als tocht word ervaren en niet prettig is voor bestuurder en mede passagiers. Hier mede div keren bij de dealer geweest en tevens bij de importeur de klacht neergelegd.
Zij beweren dat het probleem schommeling van de auto is, echter ik als werktuigbouwkundige op het gebied van verwarming en installatie zie echter het probleem in de verkeerde keus van de sensor plaatsing. Na wat demo's heb ik de dealer gevraagd om de sensor devenitief in de midden console te plaatsen met de sensor aan de achterzijde.
Echter de dealer doet hier moeilijk over, als klant zou je denken nou dat probleem heb ik toch maar weer mooi voor jullie opgelost en ik als klant vind dit een 100% verbetering, echter zowel de dealer als de importeur geven niet thuis.
Voor mij dus nooit weer een ASX.
Zeker weten komt er ook geen auto meer van GARAGE JUBBEGA uit Meppel, want dat is de garage die niets voor zijn klanten over heeft ja als hij maar centjes kan vangen, nou die kun je overal kwijt.

Met vriendelijke groet
Dhr M.Ellen
De Wijk

  

, datum: 26 september 2011

Ervaring met auto: Veel auto voor relatief weinig geld. Zeer veel ruimte en goede rijeigenschappen. Voor zo'n formaat auto is hij zeer zuinig.
Je valt op met deze auto omdat er nog niet zoveel van rijden. Vooral in het wit.

UitvoeringIntro Edition 1.6
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand12.000 km
DealerKlaaysen

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor8
  
 
 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >